Meghan Markle is gek op deze bekende én goedkope mascara

En hier kun je deze goedkope mascara kopen

Meghan Markle lijkt de afgelopen maanden hét gesprek van de dag. Of het nu gaat over haar zwangerschap, haar liefde voor prins Harry, haar kledingkeuzes of de vete met haar halfzus Samantha Markle. De wereld raakt niet uitgepraat over de kersverse hertogin van Sussex. Iets wat wij onszelf al heel lang afvroegen, hoe komt Meghan toch aan die prachtige lange wimpers? Nou, dankzij deze betaalbare mascara dus!

Mooie, goede make-up hoeft niet per se duur te zijn, zo blijkt maar weer.

Kate Middleton en Meghan Markle

Onlangs wist Mail Online ons te vertellen dat schoonzus Kate Middleton het verzorgingsproduct Beuti Skincare aanraadde aan Meghan. Dankzij dit beautyproduct hebben de royals perzikzachte huidjes. Het huidproduct Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir is multifunctioneel. De olie werkt als dagcrème en maakt je huid egaler en gaat het oneffenheden tegen. Je kunt de olie prima eerst op je gelaat smeren en vervolgens je make-up aanbrengen. Bovendien is de olie ook als nachtcrème te gebruiken. De site van Beuti verzendt naar meerdere landen, waaronder Nederland.

Mascara

En nu, om terug te komen op de betaalbare mascara die Meghan Markle zou gebruiken, om welke mascara gaat het? Haar o-zo zwoele oogopslag creëert de voormalig Suits-actrice met een zeer betaalbare mascara van het beautymerk Maybelline. De Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara zou Meghan Markle zelfs hebben gedragen tijdens haar huwelijk met prins Harry. En het goede nieuws: deze mascara is gewoon te koop in de Nederlandse drogisterijen!

Lees ook: Dit is de reden dat Meghan Markle vrijwel alleen poederroze kleding draagt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Videostill