Dit is de reden dat Meghan Markle vrijwel alleen poederroze kleding draagt

Meghan heeft er een reden voor

Vroeger zagen we Meghan Markle nog geregeld in een gekleurd jurkje of een spijkerbroek. Dit zal steeds minder vaak het geval zijn, nu ze door het leven gaat als een royal. De vrouw van prins Harry staat bekend om haar gevoel voor mode en daarom ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Toch lijkt de kersverse hertogin wel een voorkeur te hebben voor de kleur poederroze. Toeval, of zit daar een verklaring achter?

Het is waarschijnlijk geen toeval.

Respect

Na het huwelijk tussen Harry en Meghan is de voormalige actrice maar liefst drie keer gespot in poederroze kleding. Ze kiest deze kleur niet enkel omdat ze zo van die kleur houdt, maar om een hele andere reden. Volgens stylist Lucas Armitage gaat het hier juist om een hele tactische keuze. Doordat de hertogin kiest voor deze kleur, geeft ze de koningin alle aandacht. De koningin draagt namelijk graag felle kleuren en dat valt zo juist extra op. Het is een teken van respect van de hertogin naar de koningin.

Wennen

Naast dat ze de aandacht graag aan de koningin geeft, kan het ook zijn dat Meghan het liefst zelf zo min mogelijk aandacht trekt. Op die manier kan ze rustig wennen aan het leven als royal en zal ze minder in de belangstelling staan. Althans, dat hoopt ze. Of dat daadwerkelijk lukt is nog maar de vraag. Elke keer wanneer de hertogin in het openbaar verschijnt zijn juist alle pijlen op haar gericht. Wij hopen dat ze zich snel comfortabel voelt in haar nieuwe rol als hertogin van Sussex.

Lees ook: Wimpers á la Meghan Markle: dit is de favoriete mascara van de hertogin van Sussex

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair Online | Beeld: Videostill