Er is een realistische kans dat Meghan Markle terugkeert naar de acteerwereld

Zullen we Meghan weer terug kunnen zien in Suits?

Koningin Elizabeth mag dan wel de negentig gepasseerd zijn, ze heeft haar taken als koningin nog steeds niet naast zich neergelegd. Wel heeft ze onlangs een taak overgedragen aan Meghan Markle. De voormalig actrice is nu de patroon van the National Theatre en met deze nieuw verkregen taak zou ze de kans kunnen hebben om weer te gaan acteren.

Zal Meghan op de planken gaan staan?

The National Theatre

Volgens de koninklijk geschiedschrijver Robert Lacey creëert de nieuwe taak van Meghan Markle opties voor de voormalig Suits-actrice. “Als Meghan ooit de opwinding van het acteren mist, zou dit haar kunnen helpen terug te keren naar de showbizzwereld op een creatieve manier”, vertelt hij aan People. “Ik zie het wel gebeuren dat ze betrokken raakt bij producties of iets gaat regisseren.” Ook zegt de kenner dat het niet onwaarschijnlijk is dat we ooit een lid van de koninklijke familie op het podium van the National Theatre zullen zien.

En Suits dan?

Of we Meghan zullen terugzien als Rachel Zane in de serie Suits lijkt momenteel onwaarschijnlijk. Wel kreeg de hertogin van Sussex een deal aangeboden om kort terug te keren in Suits. Ze zou hiervoor naar verluidt twee tot zes miljoen krijgen, wat ze dan zou mogen schenken aan een liefdadigheidsorganisatie van haar man Harry. De makers van de Amerikaanse dramaserie hopen dat Meghan een scène, die hooguit twee minuten zal duren, wil spelen. De uitvoerenden van Suits zouden zelfs bereid zijn de scène in het Verenigd Koninkrijk op te nemen, aangezien Meghan het erg druk heeft met haar verplichtingen als hertogin.

Lees ook: Voor maar 28 euro koop je dezelfde zwangerschapsjurk als Meghan Markle

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Express, People | Beeld: Videostill Suits