Meghan Markle droeg dit betaalbare zwarte jurkje van slechts 60 euro


Het zwarte jurkje dat Meghan Markle onlangs droeg is te koop bij deze bekende webshop

Dat Meghan Markle een fashionicoon is moge duidelijk zijn. Alles wat de hertogin draagt wordt direct in de media besproken. Maar draagt ze een keer een betaalbare jurk die iedereen zich kan veroorloven, dan is het hek helemaal van de dam. Het internet gaat los op deze mooie jurk van modebedrijf ASOS.

Een chique outfit hoeft geen honderden euro’s te kosten, en dat weten de Royals ook.

Zwarte jurk

Afgelopen zomer zagen we Kate Middleton nog een prachtige jurk van modebedrijf Zara dragen. Ook deze betaalbare jurk viel velen direct op en was binnen mum van tijd uitverkocht. Net als Kate draagt ook de zwangere Meghan Markle elegante, maar betaalbare kleding. Het zwarte jurkje dat Meghan in Nieuw Zeeland droeg is namelijk van ASOS en kost maar €60!

Meghan Markle

Afgelopen oktober verscheen de brunette in deze simpele, maar elegante zwarte jurk. Voordat we met onze ogen konden knipperen was de jurk binnen mum van tijd online uitverkocht. Toch hebben we goed nieuws, want de jurk is weer op voorraad in de online webshop van ASOS! Wie een beetje snel is, heeft ‘m misschien nog net voor de feestdagen in huis. Zo niet, dan komt deze zwarte jurk altijd van pas, want welke vrouw heeft nou niet een Little black dress in haar garderobe hangen?

Lees ook: Blijkbaar overweegt Meghan Markle een ongebruikelijke methode voor haar bevalling

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, ASOS | Beeld: videostill