Michelle van BZV schrikt van bizarre vondst op haar erf

Op maandagochtend stond de politie bij Michelle voor de deur

Michelle moet vast even raar hebben staan kijken toen gisterochtend een aantal agenten bij haar op de stoep stonden. De politie vond op het terrein van de champignonkweekster meerdere vaten met drugsafval. De oud-deelneemster van Boer zoekt Vrouw zegt geen flauw idee te hebben hoe de vaten op haar erf terechtgekomen zijn. ”Ik ben er erg van geschrokken”, zegt Michelle.

Hoe de vondst op haar terrein terechtgekomen is, is nog onbekend.

Niet aanwezig

Michelle was zelf niet aanwezig toen de vaten op haar terrein gevonden werden. ”Ik heb zelf helemaal niks gezien, maar we zijn hier echt heel erg van geschrokken”, vertelt de boerin. Waar ze vooral erg mee zit, is dat haar naam in verband wordt gebracht met de vondst. ”Ik wil duidelijk maken dat wij hier helemaal niks mee te maken hebben. We gaan nu kijken hoe we de boel moeten opruimen.”

Onbekend

Maandagochtend waren er verschillende hulpdiensten aanwezig. Ook heeft de brandweer allerlei metingen gedaan. Met de schade voor de omgeving lijkt het gelukkig mee te vallen. Het is nog niet bekend wanneer de vaten op het erf van Michelle zijn gedumpt en wie erachter zit.

Lees ook: Vader Anna Nooshin overleden: ‘Ik had gehoopt je nog een keer te zien’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Omroep Brabant | Beeld: Beeldbank BZV, Fotograaf: Linelle Deunk