Miljuschka vertelt openhartig over haar levensstijl en gewicht

Ze biecht eerlijk op dat inmiddels bijna geen kleding meer past

Miljuschka Witzenhausen deed deze week een boekje open over haar gezonde levensstijl en gewicht. Via Instagram konden haar volgers haar allerlei vragen stellen, die ze eerlijk en open beantwoordde. Zo biechtte de tv-kok op dat ze inmiddels bijna geen kleding meer past en dat ze beter niet meer elke dag van patat, taart en ijsjes kan snoepen.

”Ik heb een soort omgekeerde anorexia. Ik vind mijn lichaam er altijd top uitzien”, aldus de tv-kok.

Miljuschka

Momenteel geniet Miljuschka intens van een welverdiende vakantie in Turkije. Terwijl ze daar deze week op haar kinderen wachtte, besloot ze een Q&A te houden met haar Instagramvolgers. Ze nodigde hen uit haar met allerlei vragen te bestoken, die ze openlijk beantwoordde. Eén van haar volgers vroeg zich af hoe Miljuschka het voor elkaar krijgt om, ondanks haar werk als kok, zo slank te blijven. Daarop vertelt de 33-jarige presentatrice openhartig: ”Te weinig. Goed om te realiseren dat mooi beeld maken onderdeel van mijn vak is. Al dan niet van eten, plaatsen of van mezelf.” De keukenprinses legt uit dat er wel honderd foto’s van haar zijn met zichtbare vetrollen, cellulitis en striae. ”Daarnaast heb ik een soort omgekeerde anorexia. Ik vind mijn lichaam er altijd top uitzien.”

Taart, patat, wijn en ijs

Miljuschka vertelt ook dat ze deze vraag heel vaak krijgt. “Ik vind het heftig om te zien dat het zoveel levens beheerst. Het is absurd om te denken dat wanneer je ouder wordt, je vetverbranding hetzelfde blijft, op de lucky ones na. Ik hou van lekker eten, niet van sporten. Iedere vetrol is een investering in mijn vak. Dat gezegd hebbende moet ik bekennen nu ik de 80 kg heb aangetikt en bijna niks meer pas, ook mijn maat 42/44 niet meer, ik besloten heb op te letten. Dus niet meer iedere dag taart, patat, wijn en ijs. Praktijk wijst uit dat dat vaak maar voor de helft lukt.”

Personal trainer

Inmiddels is de RTL-presentatrice flink aan het sporten met een personal trainer. Eerder liet ze in haar column in Flair al weten dat ze het roer compleet om wil gooien. Dat wil zeggen: al het lekkers vermijden en keihard werken in de sportschool.

Lees ook:  Dit deed Marilyn Monroe om in vorm te blijven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill