Miljuschka Witzenhausen reageert op beschuldigingen van drugsgebruik

Miljuschka kon er in eerste instantie wel om lachen

Britt Dekker maakte de tongen los met een opvallende uitspraak die ze deed tijdens de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. De 27-jarige blondine beweerde dat ze twee juryleden van Superstar Chef coke zag snuiven. In de jury zitten Sergio Herman, François Geurds en Miljuschka Witzenhausen. De laatstgenoemde reageert op de frappante uitspraak.

“Dit is gewoon Britt: denkt niet na over wat ze zegt”, concludeert Miljuschka in RTL Boulevard.

Uitspraak

In de ochtendshow van Frank Dane deed Britt uit de doeken dat ze een kijkje mocht nemen bij de opnames van Superstar Chef. De mediapersoonlijkheid kreeg naar eigen zeggen een bijzonder kijkje in de keuken. “En dan zie ik gewoon twee mensen van de jury op de wc een snuifje coke nemen”, vertelt Britt. “Het was gewoon poedersuiker, dat snuif ik ook van een pannenkoek af”, grinnikt Britt. De juryleden van Superstar Chef konden er echter niet om lachen.

Ontkennen

Sergio Herman en François Geurds ontkennen de beschuldigingen van Britt. Miljuschka was gisteren te gast bij RTL Boulevard en laat weten geen idee te hebben waar Britt het over heeft. “Ik stond een grasmaaier uit te kiezen in de winkel en ik kreeg een berichtje van een ander jurylid, Sergio Herman: ‘Heb je gehoord wat Britt heeft gezegd?’ Ik snapte er helemaal niks van…”

Typisch

Miljuschka ging op onderzoek uit en las wat Britt over de juryleden van Superstar Chef had gezegd. “Toen las ik dat stukje en moest ik echt heel erg lachen. Dit is gewoon Britt: denkt niet na – als ze al nadenkt – voordat ze er iets uitflapt. Ik heb dat soort praktijken nooit gezien. Ik ben echt anti-drugs. Ik moest er heel hard om lachen, maar ik ben wel heel nieuwsgierig wie het dan waren.”

‘Cokesnuiver’

Hoewel Miljuschka er in de eerste instantie wel om kon lachen, komt ze daarop terug. “Het is makkelijker gemaakt, maar moeilijker ongedaan gemaakt”, vertelt ze. De 34-jarige tv-chef werd met Britts uitspraken geconfronteerd in de supermarkt. ‘Hey, daar is die cokesnuiver’, riep iemand haar na. “Britt moet lekker bij de paardensport blijven en iets meer d’r mond houden voordat ze iemand beschadigt”, concludeert Miljuschka.

Excuses

Superstar Chef-collega François schakelde zelfs een advocaat in. Britt schrok enorm van de brief die ze kreeg van de François’ advocaat. Britt biedt in haar Instagram Stories dan ook haar excuses aan. “Hey hallo, er staat iets over drugs gebruikende collega’s, juryleden en tv-koks in De Telegraaf. Het ging om een kookprogramma, dus waarschijnlijk was het gewoon poedersuiker of bakmeel ofzo en helemaal geen drugs. Ik heb dit denk ik verkeerd gezien. Sorry voor het ongemak. Er staan nu verkeerde namen in die krant, dat is lullig”, sluit Britt af. François heeft inmiddels laten weten dat er geen rechtszaak komt. “Britt heeft haar fout bekend. Daarmee is de kous af”, weet De Telegraaf.

Lees ook: OG3NE openhartig over relatie vader: ‘Het was in het begin allemaal wennen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf, RTL Boulevard | Beeld: Videostill Superstar Chef