Moeder Meghan Markle gespot in Londen

Baby Sussex zal niet lang meer op zich laten wachten

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, staat op het punt om oma te worden. Daarom is ze naar Londen gevlogen om haar dochter bij te staan. Nieuwssite ET Online meldt dat Ragland volgens meerdere bronnen in de Engelse hoofdstad is gesignaleerd. Het zal daarom waarschijnlijk niet lang meer duren totdat de royal baby wordt geboren.

Baby Sussex kan nu elk moment geboren worden.

Doria Ragland

De schoonmoeder van prins Harry woont in Los Angeles, maar zal na de geboorte van haar kleinkind naar verluidt veel tijd in Engeland doorbrengen. Doria en Meghan hebben namelijk een sterke moeder-dochterband. Hoe lang oma in Groot-Brittanië zal doorbrengen, is niet bekend. Volgens RTL Boulevard zijn er aanwijzingen dat ze er wel een tijdje zal blijven, ze zou namelijk iemand hebben aangenomen die op haar huis en hond past.

Privacy

Prins Harry en Meghan Markle hebben laten weten dat zij de geboorte van hun eerste kind niet direct met de media zullen delen. Waar Kate een paar uur na de bevalling al verscheen om haar baby aan de pers te laten zien, zet Meghan deze traditie niet voort. De hertog en hertogin van Sussex vragen de eerste paar dagen om privacy. Ze willen de komst van hun kindje graag eerst met hun naasten vieren.

Lees ook: Roddels omtrent Baby Sussex: wat is waar?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Videostill