Knap: dit is Monica Geuze haar body na de zwangerschap

monica geuze body

De YouTube-ster heeft heeft haar zwangerschapskilo’s zichtbaar verloren

Het is nog geen jaar geleden dat Monica Geuze van haar dochtertje Zara-Lizzy beviel. Trouwe volgers van haar vlogs weten dat ze sinds de zwangerschap wat kilo’s aankwam, maar ook hard haar best deed om dit weer kwijt te raken. Onlangs deelde Monica een zomerse foto, waarop haar bikini body erg aanwezig is. En wat ziet ze er prachtig uit!

De YouTube-ster omarmt haar curves.

Knap gedaan

Op 12 juli 2018 beviel Monica Geuze van haar dochtertje. In haar vlogs liet ze destijds zien dat na ongeveer zes weken haar oude spijkerbroeken weer aan konden. Ondanks dat dit zo snel lukte, was Monica nog niet helemaal tevreden met haar voorkomen. Ze schreef zich in bij de sportschool en ging aan de slag.

De juiste manier

Door vaker te sporten en iets minder ongezond te eten werd Monica fitter en fitter. Daarnaast brengt de YouTube-ster wekelijks een bezoek aan ‘Bodyfix’, een bedrijf waar veel BN-ers erg lovend over zijn. Hier onderga je een bindweefselmassage, waardoor de huid strakker wordt. Monica ondergaat veel massages voor haar bovenbenen en billen, waardoor ze nu met trots in een bikini kan poseren.

Lovend

Ondanks dat Monica in het verleden veel negatieve reacties kreeg via social media, zijn de reacties op deze bikinifoto erg positief. Zo hebben al 154 duizend volgers een like achtergelaten en reageren veel bekende namen als Anna Nooshin, Roxeanne Hazes, Romee Strijd en haar vriend Lars Veldwijk onder haar post. “Veel knapper dan Kim Kardashian”, is één van de positieve reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boatday🔆

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Lees ook: Zwanger worden? Dit is waarom je dan eerst je gewicht moet checken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill YouTube Monica Geuze