Vlogger Monica Geuze is in verwachting van haar eerste kindje

Monica en haar vriend Lars worden ouders

De 22-jarige Monica Geuze is zwanger. Dit maakte Monica zelf bekend op haar Instagram en ze bevestigde het heuglijke nieuws aan Shownieuws. Samen met haar vriend, de 26-jarige voetballer Lars Veldwijk, verwacht ze haar eerste kindje. 

Vriend Lars Veldwijk heeft al een zoontje uit een eerdere relatie: de 2-jarige Mason.

Babynaam
Wanneer Monica Geuze precies uitgerekend is, is nog niet bekend. In een eerdere vlog sprak Monica al met Lars over babyplannen en mogelijke babynamen. Eén naam in het bijzonder stak er met kop en schouders boven uit, namelijk de tatoeage die ze onlangs in haar nek liet zetten: Joy. Het is nog even afwachten of het kindje daadwerkelijk deze naam zal krijgen.

Kritiek
Er gingen de laatste tijd al wat geruchten rond over een mogelijke zwangerschap. Ook gaf Monica al een paar keer aan dat ze graag jong moeder wil worden. Daarnaast kreeg de brunette onlangs ook heel wat kritiek te verduren. Onder een van haar vlogs noemden veel van haar volgers de 22-jarige ‘te dik’. 
“Ik ben absoluut aangekomen, maar het is niet dat ik daar depressief van word of zo”, zei Monica er zelf over. Ook meenden haar volgers dat Monica zwanger zou zijn.

Yaaay!! Best christmas gift ever, we’re expecting???

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op 

Dit vind je misschien ook leuk: Monica Geuze onder vuur na filmpje

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill, Instagram