‘Lullig’ foutje: Monica Geuze maakt gênante blunder in inmiddels verwijderde vlog..

De zwangere Monica laat iets te veel van vriend Lars zien

Beroemde zwangere vlogster Monica Geuze heeft in haar laatste video een enorme blunder begaan. Ze ontdekte de fout snel, waarna ze de video verwijderde. Maar niet voordat veel van haar volgers al hadden gezien wat er was gebeurd..

De naakte waarheid.

Oeps

Wekelijks wachten duizenden abonnees van Monica Geuze met smart op haar nieuwe vlog waarin ze haar volgers meeneemt in haar dagelijkse bezigheden. Ditmaal als de video op YouTube verschijnt wordt deze er ook weer heel snel afgehaald. Niet iedereen snapt waarom, maar een aantal oplettende kijkers heeft allang gezien wat er mis was met de video: Monica had per ongeluk het geslachtsdeel van hubby Lars Veldwijk op de gevoelige plaat gezet. Foutje..

Zwanger

Monica heeft het gênante moment in de auto inmiddels uit haar vlog geknipt en heeft de bewerkte video online gezet. Of de net 23 jaar geworden vlogster zelf verantwoordelijk was voor deze fout is niet bekend. Omdat Monica zwanger is van haar eerste kindje heeft ze het vloggen een beetje geminderd. Het is het eerste kindje voor Monica. Haar 26-jarige vriend Lars, voetballer bij FC Groningen heeft uit een eerdere relatie al een zoontje, de tweejarige Mason.

Lees ook: Schokkend: kindermake-up kan verschrikkelijke verwondingen veroorzaken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill