Monique Westenberg bemiddelt niet tussen André en Roxeanne

André heeft er volgens haar niet de behoefte aan

Hoewel het nog maar net november is, zijn velen al bezig met het maken van plannen voor de kerstdagen. Afgelopen kerst wist Monique het voor elkaar te krijgen om André weer met zijn moeder te herenigen voor kerst. De 40-jarige blondine wil echter niet bemiddelen tussen André en zijn zus Roxeanne. “Ik ga daar niet tussen zitten”, laat Monique weten aan Story.

Het lijkt erop dat kerst niet met de hele familie Hazes wordt gevierd.

Geen ruzie

Zowel André als Roxeanne hebben al meerdere keren aan de media laten weten dat er geen ruzie is tussen de twee, maar dat ze allebei simpelweg geen contact meer met elkaar hebben. Of de band tussen broer en zus ooit zal herstellen? Monique vertelt dat ze echt niet weet of het ooit goedkomt. “Dat weet ik écht niet. Ik merk aan André dat hij die behoefte nu niet heeft. Dan ga ik daar niet tussen zitten.”

Band moeder

De blondine vertelt dat ze vorig jaar doorhad dat André wel behoefte had aan contact met zijn moeder en dat ze daarom besloot te bemiddelen. “Bij Rachel was dat anders. Ik zag aan hem dat hij toen wel behoefte had aan contact met zijn moeder. Daarom heb ik het lot een handje geholpen. Ik ken André zo goed dat ik zie waar hij wel en geen behoefte aan heeft. Hij heeft geen behoefte aan Roxeanne. Dat is het grote verschil met zijn moeder.”

Roxeanne

Roxeanne liet in de uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren vorige week weten dat ze op sommige momenten haar broertje wel heeft gemist. Toch liet ze weten geen vaart te zetten achter de verzoening. “Als ik een goede moeder wil zijn en een goede vrouw voor Erik, dan is het belangrijk dat ik er wel honderd procent voor ze kan zijn. En niet bezig blijf met het verleden. Het (een verzoening red.) komt wanneer het komt, mijn deur staat altijd open. Ik hoop dat hij dat weet.”

Lees ook: Dit is de dubbelganger van Monique Westenberg

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Van Der Vorst Ziet Sterren | Beeld: videostill