Monique ‘Hazes’ openhartig over kinderwens: ‘Traject is heel heftig’

monique hazes kinderwens

Maar als ze naar haar kleine André Junior kijkt, is dat het allemaal waard

Dat André Hazes en Monique Westenberg dolgraag een tweede kindje willen, steekt het stel niet onder stoelen of banken. Helaas gaat dit niet zo makkelijk. Monique, inmiddels 42 jaar, moet voor deze kinderwens een heftig zwangerschapstraject ondergaan. 

Kinderwens

Aan de nieuwe Beau Monde, die vandaag verschijnt, vertelt Monique openhartig dat de zanger en zij nog steeds een kinderwens hebben. Het stel wil dolgraag een broertje of zusje voor André Junior, die alweer bijna vier jaar oud is. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten.”

Heftige behandeling

Een zwangerschap is echter niet niks voor Monique. Daarvoor moet ze namelijk weer beginnen aan een vruchtbaarheidsbehandeling, ICSI. “Het is bij ons geen kwestie van even met elkaar het bed induiken en je hebt een kind. Ik moet dan ook weer hormonen spuiten, wat heel heftig is”, vertelt ze. “Door de hormonen voel ik me heel slecht. Ik blaas op en krijg heel erge migraine. En als het mislukt, moet dat alles weer opnieuw.”

Het is het waard

Toch heeft ze het er allemaal voor over, als ze naar haar kleine André Junior kijkt. “Als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt, heb ik dat er met alle liefde voor over. Ik gun kleine André een broertje of zusje. Hij is zo leuk met andere kindjes.” Zo heeft hij sinds kort een nieuw speelmaatje erbij: zijn neefje Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes. Nu André en Roxeanne hun ruzie hebben bijgelegd, hoopt Monique dat het contact goed blijft. “Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!”

View this post on Instagram

Future!

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Lees ook: Monique Westenberg deelt emotionele herinnering met volgers

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill YouTube