Net een tweeling: Monique Westenberg en haar schoonzus lijken op elkaar als twee druppels water

Monique en André

Wij moesten even kijken

Als iemand die je dierbaar is jarig is, wil je diegene graag in het zonnetje zetten. Anno 2018 kom je er niet meer vanaf met een simpele verjaardagskaart en moet het uiteraard ook via social media gevierd worden. Zo wilde Monique Westenberg haar schoonzusje Jerney Westenberg feliciteren op Instagram, maar dat bracht de nodige verwarring met zich mee…

De twee lijken wel heel veel op elkaar

Felicitatie

Jerney Westenberg was gisteren jarig en daarom plaatste Monique een leuk kiekje van haar schoonzusje op Instagram. “Gefeliciteerd lieve schoonzus! Geniet van je dag met z’n viertjes! Love You”, schreef Monique bij het plaatje. Hoewel de felicitaties binnen stroomden, kreeg Monique ook veel verbaasde reacties. Haar volgers vinden dat haar schoonzusje wel heel veel op haar lijkt en zijn helemaal in de war. “Haha, ik keek naar je foto en ik dacht: ‘Ze is wat veranderd’.’ Ik kon niet zien wat anders was, maar toen las ik de tekst”, is een van de reacties. “Wauw, Julie zouden echt zussen kunnen zijn. Jullie lijken echt op elkaar”, en “Ha leuk! Iedereen heeft een dubbelganger, maar jij kent je dubbelganger! Gefeliciteerd”, zijn slechts een paar van de andere reacties.

Hoewel sommige van haar volgers denken dat ze echt zussen zijn, is niets minder waar. Jerney trouwde met de broer van Monique, Mathieu. De twee zijn echt geen zussen, maar de zouden er wel voor door kunnen.

Bekijk hieronder de foto. Vind jij dat de twee op elkaar lijken?

 

Gefeliciteerd lieve schoonzus! Geniet van je dag met z’n viertjes! Love you ❤️

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Deze zalf zou je eigenlijk altijd in je tas moeten hebben

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monique Westenberg | Beeld: videostill RTL