Monique Smit onthult wanneer ze haar tweede kindje verwacht

Ze kijkt er enorm naar uit 

Monique Smit zweeft op een roze -of misschien wel een blauwe- wolk. De 30-jarige blondine heeft de ochtendmisselijkheid vaarwel gekust en kan inmiddels met volle teugen genieten van haar zwangerschap. Op Instagram deelt ze een prachtig kiekje van haar groeiende buik en onthult ze wanneer ze is uitgerekend.

Het is bijna zover!

Tweede kindje

Monique maakte midden januari bekend dat zij en haar vriend, Martijn Molleman, voor de tweede keer een kindje krijgen. De Volendamse zangeres maakte dit op een heel originele manier bekend. De zangeres heeft in het begin van haar zwangerschap erg veel last gehad van misselijkheid, pas na 24 weken voelde ze zich een stuk beter. “Kotsmisselijk, de hele tijd. Ik heb geleefd op zes crackers per dag”, deelde ze onlangs met Viva Mama. Dat Monique bijna niks binnen kon houden, heeft geen invloed gehad op de groei van haar kindje. Nu de misselijkheid helemaal voorbij is, kan ze optimaal genieten van haar zwangerschap.

Uitgerekend

Monique houdt via Instagram haar volgers zo nu en dan op de hoogte van haar zwangerschap. Zo plaatste ze midden februari dat ze dolblij was dat ze de eerste schopjes van haar kindje voelde. Tevens plaatste ze onlangs een prachtige foto op Instagram waarop haar babybuik goed te zien is. Ook lijkt het erop dat ze heeft laten weten wanneer ze is uitgerekend. “In mei leggen alle vogels een ei. Ik wacht liever nog even ruim twee maanden”, schrijft de blonde schone. Het lijkt erop dat ze hiermee duidelijk maakt dat ze in juni of juli nieuw leven op de wereld zet. Het is nog niet bekend of Monique in verwachting is van een jongen of meisje.

Martijn en Monique kregen in 2013 een relatie. Samen hebben ze al een zoontje, Noah van drie jaar.

 

Lees ook: Shelly Sterk maakt het geslacht van haar kindje bekend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monique | Beeld: Videostill Gebarentaal