Montana Meiland over vertrek Caroline: ‘Van Caroline heb ik niet meer zoveel gehoord’

“Ze gaat lekker op vakantie bijkomen”

Het nieuws dat Caroline Chateau Marillaux verliet, sloeg in als een bom. De geruchtenmolen draaide direct overuren, want is er mot tussen de familie Meiland en hun beste vriendin? Martien deed eerder al uit de doeken dat er niks aan de hand is. Maar keert Caroline nog een keer terug naar het chateau? Montana Meiland vertelt hoe het contact met Caroline nu is en of ze denkt dat de huisvriendin nog eens terugkeert.

Montana denkt niet dat Caroline zich weer bij Martien, Erica, Maxime en kleine Claire voegt.

Rust

Ondanks dat Martien bevestigde dat Caroline weer in Nederland is, hadden we de stille hoop dat de blondine weer terug zou keren naar Beynac. Toch lijkt het erop dat dit niet gebeurt. “Van Carolien heb ik niet meer zoveel gehoord”, vertelt Montana aan RTL Boulevard. “Die moet ook bijkomen, die heeft ook zo hard gewerkt. Die moet ook rusten, volgens mij gaat ze lekker op vakantie”, gaat ze verder.

Terugkeren

Hoewel het contact tussen Caroline en de familie Meiland op een laag pitje is gezet, is Caroline altijd welkom bij de Meilandjes. Op de vraag of Caroline terug kan komen zegt Montana: “Dat kan altijd.” Toch denkt Montana dat dat niet gebeurt. “Ze moet natuurlijk wel weer helemaal opstarten, hier in Nederland. Dus om nou weer weg te gaan, is denk ik veel moeilijker. Het is aan haar of ze terug wil komen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij zijn aan het aftellen! 🥰 #seizoen2 #chateaumeiland #wiegaatkijken

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

Gouden Televizier-Ring Gala

Onlangs werd bekend dat Chateau Meiland een nominatie voor een Televizier-Ring in de wacht sleepte. De felbegeerde Ring wordt uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op woensdag 9 oktober in AFAS Live Amsterdam. Op Instagram kreeg Caroline gisteren de vraag of ze daar ook bij aanwezig is. ‘Natuurlijk ben ik erbij”, schrijft ze. ‘We gaan met z’n allen genieten van deze avond.’ Wij kijken uit naar de hereniging van Caroline en de familie Meiland.

 

Lees ook: 7x waarom we allemaal een Martien Meiland in ons leven willen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard| Beeld: Videostill Chateau Meiland