MTV’s Catfish-presentator geschorst na Youtube-filmpje over wangedrag

Nev Schulman Catfish

Of Catfish seizoen 7 nog op tv komt is onduidelijk

Slecht nieuws voor Catfish-presentator Nev Schulman. MTV heeft de presentator geschorst, vanwege beschuldigingen over seksueel wangedrag in 2015. De opnames van Catfish waren nog in volle gang, maar die zijn tot nader order stil gelegd. 

Er loopt nu een onderzoek naar Nev.

Catfish

In Catfish helpen Nev Schulman en Max Joshep mensen die online de liefde gevonden hebben, maar de persoon aan de andere kant nog nooit ontmoet hebben. Vaak blijkt het zo te zijn dat degene aan de andere kant van het beeldscherm niet is wie hij of zij zegt te zijn. Die zogeheten ‘catfishes’ proberen ze te ontmaskeren in hun programma, zodat de ander door kan gaan met het leven.

Onderzoek

Ayissha Morgan was een van die mensen die Catfish een mail had gestuurd. Haar online liefde bleek inderdaad een catfish te zijn, maar dat is niet hetgeen wat haar nu nog steeds dwars zit. Ze zegt dat Nev haar herhaaldelijk heeft lastiggevallen. Zo zou hij haar steeds weer gevraagd hebben naar haar seksualiteit en zou hij dat ook in twijfel getrokken hebben. Ook zou hij het gehad hebben over het formaat van zijn geslachtsdeel. Deze verhalen gaan MTV veel te ver en zij willen nu eerst onderzoek wat hiervan waar is.

Ontkennen

Nev ontkent de verhalen. “Het gedrag dat wordt beschreven in de video heeft nooit plaatsgevonden en gelukkig is een aantal voormalige collega’s die aanwezig waren in die periode bereid om de waarheid aan het licht te brengen”, aldus Nev. Ook ATTN,  het televisieprogramma dat hij met zijn vrouw maakt over de meest uiteenlopende onderwerpen is stilgelegd.

Lees ook: Dit zijn ze dan: de koppels van Temptation Island VIPs

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill MTV