Naomi en Michael van der Plas twijfelen toch aan deelname Temptation Island VIPS

naomi en michael van der plas
Naomi en Michael van der Plas twijfelen aan Temptation Island VIPS

Naar verluidt hebben Naomi en Michael van der Plas zich al een tijd terug opgegeven voor het programma Temptation Island Vips. Toch begint Naomi nu te twijfelen of ze wel daadwerkelijk mee moeten doen. Niet omdat ze bang is dat een van hen vreemdgaat tijdens het programma, maar juist door de periode erna.

Krabbelen ze nu al terug?

Deelname

Er gaan constant geruchten rond over de deelnemers van Temptation Island VIPS. Zo ging het broodje aap-verhaal rond dat Barbie zogenaamd was gevraagd om verleidster te worden. Dit bleek achteraf helemaal niet waar te zijn, maar wie wel daadwerkelijk gevraagd werd, is Fajah Lourens. Ze kon wel om de vraag lachen maar bedankte toch vriendelijk. Michael en Naomi van der Plas gaven al eerder aan dat ze wel interesse hadden om mee te doen als koppel.

Terugkrabbelen

In een video van Shownieuws krabbelt Naomi toch een beetje terug. Ze vertrouwt Michael wel, maar is bang om beelden te zien bij thuiskomst waardoor ze hem daarna minder vertrouwt. Michael grapt nog dat hij ‘niet te verleiden is’, waarop Naomi lachend antwoordt: “Dat heb ik toch ook gedaan!”

Temptation Island

Het ‘gewone’ seizoen van Temptation Island zal ergens dit voorjaar van start gaan. In deze versie, gepresenteerd door Rick Brandsteder en Annelien Coorevitz, doen vier onbekende koppels mee. Sinds vorig jaar is er ook een spin-off van het programma te zien op VideolandTemptation Island VIPS. Aan deze versie doen Bekende Nederlanders mee.

Lees ook: Problemen in huwelijk Wendy van Dijk en Erland Galjaard

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill