Zo kreeg Natascha Froger het voor elkaar om 23 kilo af te vallen

Natascha Froger

De dochter van René Froger zit nu veel beter in haar vel

Je goed voelen in je vel is het allerbelangrijkst, ongeacht je gewicht. Als jij je goed voelt in je lichaam, straal je dat uit en maakt het niets uit wat de teller van de weegschaal aangeeft. Voor Natascha Froger, de dochter van René Froger -niet te verwarren met zijn vrouw Natasja Froger, gold dit helaas niet. 

Natascha worstelde lang met haar gewicht en haar zelfbeeld. 

Roer omgooien

Natascha had nooit wat te klagen over haar gewicht, tot ze ging samenwonen met haar toenmalige vriend. “Elke dag hadden we veel vrienden over en weer ging de gezelligheid gepaard met de nodige alcohol plus het eten dat allemaal thuisbezorgd werd. Vele pizza’s, spareribs en shoarma-schotels passeerden de revue. Dat ging dus niet goed”, deelt Natascha met weekblad Privé.

‘Wondermiddeltjes’

Door het vele eten kwam de brunette aan, durfde ze niet meer naar foto’s van vroeger te kijken en meed ze de spiegel. Ze onderwierp zich daarom meerdere keren aan diverse diëten en ze probeerde verschillende ‘wondermiddeltjes’ om af te vallen, maar hierdoor voelde ze zich juist ongelukkig. “En hoe ongelukkiger ik me voelde, hoe meer ik ging eten en drinken.’

Roer omgooien

Toen René Froger meedeed aan het programma Vet Fit besloot Natascha ook mee te doen aan het programma. “Mijn vader deed mee met het programma Vet Fit, waar ik op de achtergrond ook aan meewerkte. Toen dacht ik: dit is een mooie gelegenheid om er ook wat aan te doen.” Vader en dochter gingen samen de uitdaging aan om in 100 dagen fitter en gezonder te worden. “Ik heb altijd een goede band gehad met mijn dochter, maar nooit een sportieve band. En dat is nou juist wat het helemaal volmaakt maakt. Ik vind het te gek dat ze dit doet. Ik ben echt heel erg trots op haar”, vertelde René over de deelname van zijn dochter aan Vet Fit in het programma.

 

Trainen

Het programma was voor Natascha een stok achter de deur om een gezondere levensstijl te leiden. Nu zijn dat haar dochters Charlie (12) en Kaycee (3). “Hiervoor was ik zo’n moeder die aan de zijlijn zat met een kop koffie en een punt taart. Nu doe ik met ze mee, bijvoorbeeld in een speelparadijs. Echt niet dat ik vroeger mee naar boven klom om leuk met mijn kinderen te spelen. Nu kan ik dat gewoon, met een grote glimlach op mijn gezicht”, vertelt Natascha trots. Ook is op haar Instagramaccount te zien dat ze regelmatig in de sportschool te vinden is om zich in het zweet te werken.

Gelukkig

Natascha zit helemaal goed in haar vel en is erg gelukkig met haar nieuwe gewicht. Voordat de 35-jarige met haar toenmalige vriend ging samenwonen woog ze 56 kilo. “Ooit woog ik 98, vorig jaar 89 en nu geeft de teller op de weegschaal 66 kilo aan. Binnen een jaar is er maar liefst 23 kilo vanaf”, vertelt ze. Natascha wil graag anderen helpen om gezond en fit te worden en is daarom haar eigen NewFigure Clinic in Almere gestart.

Bekijk hieronder de voor- en nafoto’s van Natascha.

Lees ook: Trek je hardloopschoenen maar aan: zoveel cardio moet je doen als je wilt afvallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show, Televizier, Instagram Natascha | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk