Deze Netflix-actrices zijn woest om extreme photoshop in bekend tijdschrift

De Netflix-actrices vinden de beelden schokkend

In Hollywood is het de normaalste zaak om zo af en toe flink gephotoshopt te worden. Elk tijdschrift doet dit, maar de Filippines versie van Cosmopolitan maakt het nu wel erg bont. De actrices van de populaire Netflix-serie Riverdale schrokken enorm toen ze hun bewerkte foto’s zagen. 

Zelfs zo erg dat ze vonden dat ze moesten reageren.

Taille

Lili Reinhart, die Betty speelt in Riverdale, reageert in een interview met Elite Daily op de gephotoshopte foto’s van haar en collega Camila Mendes, die Victoria speelt. Ze vindt het vreselijk dat dit het beeld is dat in de media te zien is en dat ze het jammer vinden dat hun tailles zo extreem dun gemaakt zijn.

Natuurlijke schoonheid

Camila wijdt er nu een Instagram-post aan waarin ze zegt: “Lili en ik voelen ons niet gerespecteerd en zijn geschokt door het zien van onze gephotoshopte lichamen. We willen dat de lezers weten dat dit niet onze lichamen zijn. Ze zijn ontdaan van hun natuurlijke schoonheid. We hebben liever onze eigen lichamen zoals ze zijn. Ik hoef geen dunnere taille. Ik ben meer dan tevreden met de taille die ik heb.”

Hier zie je de bizarre photoshop van de dames:

  

Lees ook: Deze Netflix-serie wordt gezien als de meest verslavende serie ooit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: videostill the AV club