Nicolette Kluijver deelt opvallende kiekjes uit de oude doos

Nicolette kluijver

Herken jij Nicolette Kluijver nog van deze jeugdfoto?

De goedlachse presentatrice Nicolette Kluijver (35) deelt op haar Instagram een kiekje uit de oude doos. Op de foto is Nicolette een jaar of twaalf of dertien. Ondanks de vele jaren die zijn verstreken, is de presentatrice nog altijd goed herkenbaar in vergelijking met de jeugdfoto. Op de foto wordt Nicolette overspoeld met positieve reacties van haar volgers.

Jeugdfoto Nicolette Kluijver

“Ouder worden is eigenlijk best vernieuwend…”, schrijft Nicolette bij de gedeelde foto. Naast de foto van jaren geleden, deelt ze daarnaast ook een recente foto. Het verschil van vroeger en nu is daardoor goed te zien. Nicolette lijkt blij te zijn met haar volwassen transformatie, maar haar volgers op Instagram vinden ook de jonge Nicolette prachtig. ‘Toen beeldig nu beeldig”, is onder andere de reactie van Quinty Trustfull. Andere volgers reageren ook positief op de foto: “Als iemand zich afvraagt hoe pure schoonheid eruitziet; zie foto!” En “Niks veranderd knapperd!!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ouder worden is eigenlijk best vernieuwend….

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik weet niet of dit nu super scary is of super fashion! #tbt #elite #model #netuithetei

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Afwijkingen controle longarts

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Enkele maanden geleden kreeg ze slecht nieuws te horen bij de longarts. Bij haar jaarlijkse controle waren afwijkingen in beide longen te zien. Twee jaar geleden werd de diagnose longkanker bij de blondine gesteld. Na onderzoek bleek gelukkig dat de afwijkingen eind december op de scans waren verdwenen en dat ze ‘schoon’ is verklaard. “Om te horen of het om een ‘gewone’ infectie of in het slechtste geval om kanker ging. Het waren zes loodzware weken. Afgelopen maandag hoorde ik dat de vlekken zijn verdwenen. Wat een verlossing!”, liet Nicolette Kluijver eerder in een interview aan het AD weten.

Lees ook: Bridget grapt over leeftijdsverschil met André Hazes in De Zwakste Schakel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, AD | Beeld: Videostill