Ja, ik wil: nieuw seizoen Married at First Sight in aantocht

Married at First Sight

Ondertussen kunnen we genieten van oud-kandidaten in Second Chance

Achter de schermen zijn de experts weer druk bezig met het koppelen van stellen die elkaar pas op hun bruiloft voor het eerst ontmoeten. De opnames van een nieuw seizoen Married at First Sight gaan namelijk bijna weer van start, laat RTL weten. Terwijl we wachten op een nieuw seizoen vol overslaande vonken en ongemakkelijke huwelijksreizen, kunnen we zien hoe oud-kandidaten de liefde vinden in Married at First Sight: Second Chance.

Nieuw seizoen

Een paar weken geleden konden deelnemers zich weer opgeven voor een romantisch avontuur in Married at First Sight. De opnames van de succesvolle serie gaan nu bijna weer beginnen, wat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van koppels die elkaar het jawoord geven bij de eerste ontmoeting. In verband met de coronamaatregelen die nog steeds gelden, zijn de makers van het programma nu aan het uitzoeken hoe ze het nieuwe seizoen met een gepaste afstand op kunnen nemen. “Tegen de tijd dat we gaan draaien hoop ik niet dat er nog een spatwand tussen hoeft,” grapt presentator Carlo Boszhard bij RTL Boulevard.

Tweede kans

Het nieuwe seizoen laat nog even op zich wachten, maar ondertussen is er nog ander MAFS-vermaak op televisie te zien. In Marrried at First Sight: Second chance zien we oud-kandidaten uit de serie de koppelaars nog een kans geven om de ideale match voor hen te vinden. Ditmaal gaan de stellen niet af op elkaars uiterlijk, maar op elkaars stem. Op basis daarvan – zonder te kijken – geven ze elkaar al dan niet het jawoord.

Lees ook: Meezingen maar: mogelijk komt er een derde Mamma Mia!-film aan

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard