Rick Brandsteder is verliefd: dít is de nieuwe vriendin van de hartenveroveraar


De RTL 5-presentator is van de markt

Nog niet eens zo lang geleden dacht Nederland nog dat Rick Brandsteder en Marieke Elsinga een setje vormden, maar niets bleek minder waar te zijn. Gisteren kwam naar buiten dat de presentatrice een relatie heeft met JayJay Boske en nu blijkt ook Rick Brandsteder weer gelukkig te zijn in de liefde.

Weekblad wist Rick en zijn nieuwe vriendin zoenend op de kiek te zetten. 

Verliefd  
De 33-jarige Temptation Island-presentator is tot over zijn oren verliefd op Roosje Kuizenga, de dochter van presentator Bert Kuizenga. Het management van de hartenveroveraar bevestigt aan RTL Boulevard dat de twee ‘superblij en gelukkig’ met elkaar zijn. Dit naar aanleiding van de berichtgeving hierover in weekblad Weekend.

De tortelduifjes
Het weekblad wist het kersverse stel intiem op de kiek te zetten. Roosje werkt als dj en zou Rick deze zomer hebben ontmoet in het uitgaansleven van Ibiza. De twee zouden erg serieus met elkaar zijn, want ze hebben elkaar ook al voorgesteld aan hun ouders. Yvonne, de moeder van Rick, zou het goed kunnen vinden met haar nieuwbakken schoondochter. Bekijk de foto’s van het stel hier.

Champagne mami ?

Een bericht gedeeld door Mia More (@djmiamore) op 

@amsterdamdanceevent what a week! ?Had a great time, and now I’m gonna sleep for at least 3 days ? #blackandyellow

Een bericht gedeeld door Mia More (@djmiamore) op 

Lees ook: Dafne Schippers razend om beschuldiging van dopinggebruik: ‘Misselijkmakend!’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: WeekendRTL Boulevard | Beeld: videostill