Zo zag Nikkie de Jager er 10 jaar geleden uit

Nikkie de Jager 10 jaar geleden foto

Nikkie de Jager deelt op Instagram kiekjes uit de oude doos

De hele wereld heeft het over de make-up goeroe, Nikkie Tutorials oftewel Nikkie de Jager. Enkele dagen geleden maakte ze bekend transgender te zijn. In de onthullende YouTube-video vertelt de visagiste dat ze vanaf haar veertiende hormonen en groeiremmers slikte. Op haar negentiende had ze haar volledige transitie tot vrouw afgerond. Inmiddels is Nikkie 25 jaar en deelde ze onlangs een foto uit de oude doos.

Nikkie de Jager 10 jaar geleden

Begin december deelde Nikkie de Jager een foto van haarzelf uit 2010 en legde ze deze naast een recente foto. Op de jeugdfoto was Nikkie nog maar 15 jaar oud. “Ik bedoel… wow die wenkbrauwen. Wat is de grootste transformatie die je dit decennium hebt doorgemaakt? Voor mij is het om eindelijk in staat te zijn om van mezelf te houden en vertrouwen uit te stralen. Oh en het vinden van de liefde van mijn leven heeft ook veel geholpen!”, schrijft Nikkie onder de foto.

Coming out video

Dat Nikkie onthult transgender te zijn, is niet haar eigen keuze geweest, zo maakt ze duidelijk in haar YouTube-video. Naar eigen zeggen wacht ze al jaren op het juiste moment om haar geheim met de wereld te delen. Omdat ze gechanteerd werd door mensen, besloot de beauty-vlogger zelf met haar geheim naar buiten te komen. “Het is nu tijd om mezelf te zijn”, ze laat ze in haar video weten.

Lees ook: Zo lukte het Nikkie de Jager om maar liefst 23 kilo af te vallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NikkieTutorials Instagram | Beeld: videostill YouTube