Nikkie de Jager stapt in het huwelijksbootje

YouTuber Nikkie de Jager is ten huwelijk gevraagd

Heugelijk nieuws voor Nikkie de Jager (25), ook wel bekend als YouTuber NikkieTutorials. Ze is ten huwelijk gevraagd door de liefde van haar leven, Dylan. Het verblijdende nieuws deelde ze met haar miljoenen volgers op Instagram.

Nikkie kan haar geluk niet op!

‘Yes, Yes, Yes’

Erg leuk nieuws voor de YouTube-ster Nikkie de Jager, want ze gaat trouwen! Op Instagram deelde ze een foto waarop te zien is dat haar verloofde, Dylan, haar omhelst. Ze wijst met een grote lach op haar gezicht naar de ring om haar vinger. “Yes, Yes, Yes”, schrijft ze bij de foto. Het verliefde stel viert hun vakantie in het prachtige Italië. Zoals het lijkt op de foto is Nikkie ten huwelijk gevraagd tijdens een romantisch diner bij de prachtige grotten van Grotta Palazzese.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. 🤯💍👰🏼🤵🏼💖✨

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Felicitaties

Niet lang na haar bekendmaking op Instagram stromen de felicitaties van haar volgers binnen. De foto is zelfs nog maar enkele uren geleden gedeeld en telt nu al bijna 2 miljoen (!) likes. Veel BN’ers feliciteren de YouTube-ster ook via Instagram. Zo schrijft Bas Smit: “Meeeen je niet! Wat geweldig! Gefeliciteerd!”. Ook Jessie Jazz is dolbij voor Nikkie en feliciteert de make-up goeroe via Instagram.

Nieuwe liefde

Nikkie maakte eerder dit jaar bekend dat ze een nieuwe liefde in haar leven had. Begin dit jaar, in januari, deelde ze een eerste foto van haar en haar vriend Dylan. “Graag stel ik jullie voor aan de jongen die mijn leven heeft veranderd”, schreef ze destijds bij de foto. We wensen het koppel ontzettend veel geluk samen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

the biggest 2018 hit that wasn’t included in my new video yesterday…. 🤭❤️ meet the guy that has changed my life! 💑✨

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Lees ook: Meghan Markle zet voormalig huis in Los Angeles te koop

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk