Nikkie de Jager openhartig over relatie: ‘Ik voel me vaak schuldig naar Dylan toe’

Sinds 2019 is Nikkie verloofd met Dylan Drossaers

In eerste instantie lijkt het leven van Nikkie de Jager een aaneenschakeling van prachtige en glamoureuze momenten te zijn. Maar zoals we inmiddels wel weten over het leven: veel dingen zijn maar schijn. In de documentaire NikkieTutorials: Layers of Me spreekt Nikkie openhartig over haar leven, en dus ook over de minder florissante momenten.

Documentaire

Aan niemand minder dan Linda Hakenboom de eer om een documentaire te maken over het leven van beautyvlogger Nikkie de Jager. Het grote verlies van haar broertje Mikai komt aan bod en haar coming out als transgender vrouw wordt besproken. Daarnaast voelt Linda de make-upgoeroe ook aan de tand over haar relatie.

Geen makkelijke levensstijl

Tegenover haar familie en haar verloofde Dylan voelt Nikkie zich weleens schuldig, zo bekent ze in de documentaire. “Soms kijk ik naar de mensen om me heen en denk ik: het spijt me. Sorry dat ik geen simpele, makkelijke levensstijl heb.” Die schuld voelt ze met name naar Dylan toe, want zijn leven veranderde volledig op het moment dat hij Nikkie zijn vriendin mocht noemen.

Schuldgevoel

“Ik ben zelf heel nuchter, dus moest wel wennen aan de bling bling”, vertelt Dylan over het leven dat Nikkie leidt. “Alles in mijn leven is veranderd. Er worden altijd foto’s en filmpjes van ons gemaakt. We kunnen niet zomaar rustig over straat.” En juist dat zorgt ervoor dat Nikkie zich weleens schuldig voelt. “Ik ben die aandacht gewend”, legt ze uit. “Maar de mensen om me heen niet. Dylan staat zo dichtbij me, dus hij merkt er het meest van. Ik voel me vaak heel schuldig. Dan zou ik zo graag willen dat ze hem met rust laten.”

Ben je benieuwd naar de gehele documentairereeks over het leven van Nikkie? Je kunt de video’s hier bekijken.

Lees ook: Wil je zien: deze documentaire geeft uniek kijkje in het dagelijks leven van koningin Máxima

Bron: Libelle | Beeld: Videostill Nikkie Tutorials