Kijkers zijn dol op NikkieTutorials in ‘Weet Ik Veel’

Kijkers zijn fan van NikkieTutorials

Menig televisiekijker kon dit weekend niet om haar heen: Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials. De YouTuber en influencer doet namelijk mee aan het spelprogramma Wie is de Mol en verscheen afgelopen zondag ook bij Linda de Mol in het programma Weet Ik Veel. Met haar droge humor en zelfspot windt ze menig kijker om haar vinger.

Helaas won Nikkie niet, maar ze zorgde wel voor entertainment.

Weet Ik Veel

Afgelopen zondag werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Weet Ik Veel uitgezonden. Zoals altijd gepresenteerd door Linda de Mol. De deelnemers waren muzikant Ruben Hein, acteur Willem Voogd en YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials. De laatste deelnemer zorgde voor veel hilariteit onder de kijker door haar humor en grappige antwoorden. Zo grapte ze dat Hermes de god van de tassen is, waar Twitterend Nederland smakelijk om kon lachen.

Wie is de Mol

Hoewel Nikkie het bij Weet Ik Veel niet kon winnen, zit ze nog wel in de race in het programma Wie is de Mol. Ook daar imponeerde ze de kijker met haar humor en zelfspot. Het feit dat ze als lange vrouw met een kleine Colombiaan moest dansen vond ze zelf erg gênant, maar eigenlijk ook grappig. Daarnaast merkten kijkers op dat het wel érg toevallig is dat Nikkie meedoet aan Wie is de Mol en nu in een programma van Linda de Mol verschijnt, naast de winnaar van het vorige seizoen van Wie is de Mol

Twitter

Nikkie twittert zelf ook vrolijk mee. Om nog maar eens aan te tonen hoeveel zelfspot ze heeft, maakte ze een gifje van zichzelf.

Lees ook: Victoria Koblenko spreekt openhartig over het moederschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Weet Ik Veel | Beeld: Videostill