Noëlle wilde eerst niet op date met Ferri Somogyi


Inmiddels kunnen de twee niet meer zonder elkaar

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle zijn dolgelukkig met elkaar. Het stel stapte een jaar geleden in het huwelijksbootje en de twee zijn de trotse ouders van dochtertje Véda. De tortelduifjes kunnen een leven zonder elkaar niet meer voorstellen, maar in de eerste instantie wilde Noëlle niks van Ferri weten.

Noëlle blikt op Instagram terug op hun eerste date.

Ontmoeting

Tot nu toe wisten we nog niet veel over hoe Ferri en Noëlle voor elkaar zijn gevallen. Wel deelde Ferri eens in een interview met Story dat de twee elkaar al een paar jaar kenden voor de vonk oversloeg. “Acht jaar later ben ik haar weer tegengekomen in haar woonplaats. We zijn stapelgek op elkaar en hebben het superleuk samen”, deelde de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur. Hoewel het erop leek dat de twee meteen als een blok voor elkaar vielen toen ze elkaar weer tegenkwamen, blijkt niets minder waar te zijn.

Geen date

Zo’n twee jaar geleden wilde een gemeenschappelijke kennis van Ferri en Noëlle de twee aan elkaar koppelen. In de eerste instantie zag Noëlle dit niet zitten. “Een bekende van ons vroeg aan mij of ik een date met hem zou willen. Mijn antwoord hierop was: nee”, begint Noëlle haar verhaal op Instagram. Toch ging ze overstag, waarom ze toch besloot met Ferri op date te gaan is onduidelijk.

Eerste date

“Ik bestelde snel een fortuin aan platte schoenen (zodat ik genoeg keuze had), omdat ik bang was langer dan hem te zijn. Wat niet het geval is. En zo geschiedde onze eerste date.” De vonk sloeg over en de twee zijn gelukkiger dan ooit samen. “Het was perfect vanaf het begin en negen maanden later al was kleine Véda onderweg. Weer iets later werd hij mijn man.”

Eerste ontmoeting

Tevens denkt Noëlle terug aan de eerste keer dat het tweetal elkaar ontmoetten. “8 jaar voor die eerste date, toen ik 17 was, heb ik Ferri voor het eerst ontmoet tijdens een avond uit, maar daarna hadden we nauwelijks contact. Nooit had ik kunnen bedenken dat hij degene zou zijn met wie ik dit geluk mag delen. Ik denk hier geregeld aan terug en hoe mooi het leven soms kan lopen.” 

In juni 2018 stapten Ferri en Noëlle in het huwelijksbootje en op 9 september kwam hun dochter Véda ter wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bijna twee jaar geleden vroeg een bekende van ons aan mij of ik een date met hem zou willen. Mijn antwoord hierop was; ‘Nee’. Haha. Uiteindelijk ging ik overstag. Ik bestelde snel voor een fortuin aan platte schoenen (zodat ik genoeg keuze had) omdat ik toen altijd op hakken liep en ik bang was langer dan hem te zijn (niet het geval). En zo geschiedde ons eerste date. Het was perfect vanaf het begin en 9 maanden later al was kleine Véda onderweg. Weer iets later werd hij mijn man. 8 jaar voor die eerste date, toen ik 17 was heb ik Ferri voor het eerst ontmoet tijdens een avond uit maar daarna nauwelijks contact gehad. Nooit had ik kunnen bedenken dat hij degene zou zijn met wie ik dit geluk mag delen. Ik denk hier geregeld aan terug, en hoe mooi het leven kan lopen soms ❤

Een bericht gedeeld door Noëlle (@noellesomogyi) op

Lees ook: Patty Brard overladen met complimenten om haar prachtige voorkomen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Noëlle | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk