Komt er nog een kindje voor Johnny de Mol en Anouk?

Johnny de Mol Anouk

Komt er een verdere gezinsuitbreiding aan?

Vader worden was voor Johnny de Mol een droom die uitkwam. In april 2018 verwelkomden hij en Anouk van Schie hun eerste kindje samen: Johnny. Daarmee kreeg de dochter van Anouk, Kiki, voor het eerst een broertje. Anderhalf jaar later breidde het gezin opnieuw uit met zoon Fender. Blijft het daarbij of kunnen we nog een De Mol verwachten?

Stellingen

Wat Johnny betreft blijft het bij drie kinderen voor het gezin, zo vertelt Johnny in het programma We want more. Samen met Wendy van Dijk ging Johnny aan de slag als presentator voor het programma, maar dat is tijdelijk gepauzeerd door de coronacrisis. In het programma kregen Johnny en Wendy stellingen voorgeschoteld door Veronica Magazine.

Meer kinderen?

‘Mijn ambitie in het leven is om overal ‘more’ van te krijgen’ of ‘Ik vind het gevoel van steeds meer moeten of willen erg vermoeiend, dus ik probeer tevreden te zijn met wat er is.’ Johnny gaf er openhartig antwoord op. “Ik hoef helemaal niet méér. Geen kinderen in ieder geval”, antwoordde de presentator. “Het is in mijn privé en in mijn werk wel even goed zo.” 

Lees ook: Droom Roxeanne Hazes spat uiteen: ‘Maar ik begrijp het wel’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Shoemaker