OG3NE openhartig over relatie vader: ‘Het was in het begin allemaal wennen’

Lisa geeft aan dat het soms nog steeds moeilijk is voor de zusjes

Het lijkt de meiden van OG3NE voor de wind te gaan. Lisa, Amy en Shelley doen mee met het populaire progamma Dance Dance Dance en maakten tijdens de eerste aflevering al meteen een goede indruk. Bovendien staan ze binnenkort weer op de planken tijdens een spiksplinternieuwe theatertour. Ook op liefdesgebied gaat het goed. De zusjes zijn inmiddels alle drie gesetteld. In de Telegraaf praten ze openhartig over hun relaties en het liefdesgeluk van hun vader.

Ze zijn blij dat hun vader weer wat gelukkiger is.

Samenwonen

Amy is dolgelukkig dat ze nu samenwoont met haar vriend. “Ik ben met Stan net verhuisd naar een leuk huis bij Den Bosch. Het is inderdaad voor het eerst dat ik samenwoon”, deelt ze met de krant. Dat Amy nu samenwoont met haar lief scheelt de twee veel reistijd. “We waren steeds aan het pendelen tussen elkaars huizen. Dat kostte zoveel tijd. Nu zijn we lekker bij elkaar als we thuiskomen.” De 23-jarige zangeres is inmiddels drie jaar samen met Stan. De twee leerden elkaar kennen via het werk. “Dus hij weet precies hoe het eraan toe gaat in ons wereldje.”

Relatie vader

De zusjes doen ook een boekje open over de relatie van hun vader. Een jaar na het overlijden van moeder Isolde kreeg Rick een relatie met een fan van OG3NE: de 35 jaar jongere Janine. Hoewel het erop lijkt dat Rick weer helemaal gelukkig is in de liefde, omschrijft Lisa dat niet op die manier. “Happy vind ik misschien en moeilijk woord na het heftige leven en de laatste zware jaren die hij heeft gehad”, begint ze. “Ik wil het meer omschrijven als dat papa een ‘fijne relatie’ heeft met Janine. Hij doet zijn best om weer gelukkig te zijn na de dood van onze moeder en zijn vrouw. Dat maakt ons als dochters ook weer gelukkig”, vervolgt ze.

Moeilijk

De meiden gunnen hun vader al het geluk van de wereld, maar toch was de nieuwe relatie van hun vader erg moeilijk in het begin. “Aan de ene kant is het heel fijn om te zien dat het goed met hem gaat, maar voor ons was het in het begin natuurlijk niet helemaal makkelijk”, zegt Lisa. De zangeres laat weten dat het soms nog steeds zwaar is voor haar en haar zusjes. “En nog is het soms moeilijk voor ons drieën. Niet omdat papa een vriendin heeft, maar meer doordat de situatie veranderd is. Dat is voor hem net zo verdrietig als voor ons”, hiermee doelt Lisa op het grote gemis van hun moeder. “Het was in het begin allemaal wennen, maar dat gaat steeds beter.”

Lees ook: Montana Meiland over vertrek Caroline: ‘Van Caroline heb ik niet meer zoveel gehoord’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Clouds Across the Sun