Oh nee, snel afkijken: deze serie wordt over een paar dagen door Netflix verwijderd!

Netflix

Balen: deze populaire serie is binnenkort niet meer te zien

Netflix, wij kunnen ons een tijd zonder al niet meer voorstellen. Honderden films en spannende series staan elke dag tot onze beschikking en daar komen elke dag wel weer nieuwe titels bij. Helaas worden er ook regelmatig titels uit het aanbod verwijderd en daar kom je vaak op de vervelende manier achter: als je wil gaan kijken.

Dan kom je mooi van een koude kermis thuis!

Verversen
Netflix blijft op deze manier het aanbod constant verversen. Soms lukt het niet om de rechten van een film of serie ter verlengen en soms is het een bewuste keuze om de licentie te laten verlopen. Deze immens populaire serie wordt binnenkort uit het aanbod verwijderd, ben jij fan? Snel afkijken dan!

The Walking Dead
The Walking Dead is één van de populairste series ter wereld. Hoewel het genre in eerste instantie niet meteen een grote doelgroep aanspreekt is het de makers toch gelukt om wereldwijd miljoenen fans te krijgen. Netflix kon The Walking Dead dan ook niet links laten liggen. Na 13 oktober zijn de zes seizoenen in principe niet meer te zien bij Netflix. Waar rond die datum gehoopt werd op seizoen 7, lijkt de serie juist helemaal te verdwijnen. Oh nee, wij moeten het snel gaan afkijken!

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Unsplash