Yvon Jaspers komt met superslecht nieuws voor alle Boer zoekt Vrouw-fans

Misschien moeten we het zonder Boer zoekt Vrouw doen…

Boer zoekt Vrouw was gelijk vanaf 2004 een hit en het programma brak kijkcijferrecord na kijkcijferrecord. Toch lijkt het erop dat we het volgend jaar zonder de grappige en aandoenlijke momenten van de vaak ietwat onhandige boeren moeten doen. 

In een interview in weekblad Story vertelt Yvon Jaspers dat er op dit moment nog geen plannen zijn van de NPO om een nieuw seizoen te starten.

Geen boeren geselecteerd
Er staan weinig opnames op de planning voor Yvon, op een paar BZV-specials na. Yvon zelf zit er niet zo mee. Ze kan nu wat meer thuis zijn. De NPO is helemaal nog niet bezig met plannen voor een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw. “Er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd. En ik vind zo’n pauze prettig,” vertelt de presentatrice.

Kookboeken
Ze kan zich nu gaan richten op de kookboeken die ze aan het schrijven is. “Het geeft me de tijd om met andere dingen bezig te zijn. Zo heb ik een kookboek geschreven waarin het Scandinavische Fykka centraal staat. Dat wil ik in Nederland introduceren.” Wij hopen stiekem dat er wél nog een seizoen komt, maar we wensen Yvon uiteraard veel succes met haar kookboeken. Zou jij Boer zoekt Vrouw gaan missen op de buis?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | beeld: video stil show