Olcay Gulsen vertelt aangeslagen over faillissement modemerk SuperTrash

De onderneemster vertelt haar verhaal in RTL Boulevard

Olcay Gulsen (37), onder andere bekend van het laatste seizoen van Wie is de Mol? en presentatrice bij RTL Boulevard, maakte gisteravond bekend dat ze voor haar modebedrijf SuperTrash faillissement heeft aangevraagd. Olcay is zelf de oprichtster van het bedrijf en heeft het jarenlang zelf in handen gehad.

Faillissement

Vorige maand maakte de onderneemster bekend dat ze is gestopt als CEO van het modemerk. De 150 personeelsleden hebben gistermiddag te horen gekregen dat het bedrijf dusdanig veel verlies draait en dat er een faillissement is aangevraagd. Het is aan de curator of er een doorstart mogelijk is. Olcay heeft het bekende modemerk zelf opgezet en runt het bedrijf sinds 2009.

‘Mijn levenswerk’

Zelf vertelt Olcay zeer moedig en aangeslagen haar kant van het verhaal bij RTL Boulevard: “Het is heel pijnlijk, want het is m’n kindje, m’n levenswerk. Maar het is vooral heel pijnlijk voor alle medewerkers en iedereen die betrokken is. Het is voor mij wel een beetje een zwarte dag.” Dat het de afgelopen drie jaar minder goed ging met het merk wist Olcay, maar ze had gehoopt dat er na het dieptepunt weer mogelijkheid was om het merk op te bouwen.

Stoer

De andere presentatoren spreken bij RTL Boulevard veel lof over de onderneemster en vinden het stoer dat ze ondanks alles toch aan de desk staat. Olcay zelf zegt hierover dat ze vindt dat dit moet, omdat tijdens alle successen van het merk ze er ook altijd stond. “Toen ik het stokje over gaf, had ik nooit verwacht dat het zo zou eindigen, maar ik probeer wel m’n verantwoordelijkheid te nemen.”

Bekijk het hele fragment hier:

 

Lees ook: Ken je de verleidelijke ‘Dusty’ uit As The World Turns nog? Zó ziet hij er nu uit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill, RTL XL