Niks geen quarantainekilo’s: Olcay Gulsen is zeven kilo kwijt

Olcay Gulsen

“Kom maar op met die zomer”

Een afgetraind lichaam zit er voor de meeste mensen niet in dit jaar. We eten vaker uit verveling, bakken meer bananenbrood dan ooit tevoren en de sportscholen zijn al weken gesloten. De motivatie om aan je lichaam te werken is misschien wel helemaal verdwenen nu de kans klein is dat we deze zomer op een zonnig, buitenlands strand doorbrengen. Voor Olcay Gulsen waren dit allemaal geen excuses. Op Instagram deelt de blondine trots haar gewichtsverlies.

Zeven kilo kwijt

Op haar Instagramaccount deelt de 39-jarige onderneemster en presentatrice een foto van zichzelf waarop ze haar nieuwe figuur goed laat zien. In een strakke, zwarte jurk poseert Olcay in het lentezonnetje, waarbij ze laat weten dat er zeven kilo vanaf is. De reacties van Olcays Instagramvolgers zijn stuk voor stuk lovend. Op de vraag of ze haar gewichtsverlies aan sporten of aan beter eten te danken heeft, antwoordt Olcay dat het om een combinatie van beide gaat. Hierbij heeft ze begeleiding gekregen van voedingscoach Natascha Froger (ja, de dochter van René).

Klaar voor de zomer

De coronamaatregelen staan Olcay niet meer in de weg voor een stralende zomer. “Kom maar om met die zomer” schrijft de beauty-onderneemster. Ook zonder vakanties in het vooruitzicht is Olcay Gulsen helemaal klaar voor dit seizoen.

View this post on Instagram

-7 KG ❣️kom maar op met die zomer 🤪

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

Lees ook: Om gewicht te verliezen moet je minstens zoveel calorieën binnenkrijgen

Bron: RTL Boulevard, Instagram Olcay Gulsen | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk