Olcay Gulsen: ‘Een relatie zonder seks? Dat is mijn droom!’

De presentatrice doet een opvallende uitspraak tijdens een interview

Olcay Gulsen biechtte eerder al op dat ze niet graag de lakens met iemand deelt. Nu ze een relatie heeft met dj Ruud de Wild is het maar de vraag of deze uitspraak nog steeds opgaat. Toch liet Olcay deze week in een interview met LINDA weten: ”Mijn droom is een relatie zonder seks”. Een opvallende uitspraak van iemand die net de liefde heeft gevonden. 

Het is maar de vraag of haar vriend Ruud de Wild daar ook zo over denkt.

Relatie

In de YouTube-serie ‘Wat zou jij doen?’ van LINDA was Olcay deze week te gast, samen met theatermaakster Daphne Gakes. In de video worden de vrouwen meerdere dilemma’s voorgelegd, maar één daarvan was wel heel opvallend. ”Liever alleen eindigen, maar regelmatig seks, óf een relatie zonder seks?” was de vraag. De oprichtster van het modemerk SuperTrash twijfelt geen seconde en roept meteen: ”Een relatie zonder seks!”

Net werk

”Yes, dat is mijn droom!”, vervolgt de 38-jarige presentatrice. De uitspraak zorgt voor verbaasde blikken van zowel Daphne als interviewster Iris van Lunenburg. ”Nee, zo bedoel ik het niet”, vertelt Olcay. ”Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken om dat de komende veertig jaar nog te moeten doen. Het voelt als werk.” Ook Olcay’s uitleg leidt tot onbegrip bij de andere dames. Wanneer Iris Olcay vraagt of het nu al zo erg gesteld is met haar nieuwe relatie, antwoordt ze lachend: ”Nee, het is nu echt heel fijn. Ander onderwerp!”

Ruud de Wild

Olcay heeft sinds drie maanden een relatie met radio-dj Ruud de Wild. Het koppel is inmiddels al meerdere keren samen op vakantie gegaan en hun volgers hebben daarvan al meerdere kiekjes kunnen zien via Instagram. Olcay was tot februari 2019 samen met Frans Ghazi, met wie ze sinds 2015 samen was.

Kijk de hele aflevering ‘Wat zou jij doen?’ hieronder terug.

Lees ook: Joey uit Oh Oh Cherso in het huwelijksbootje gestapt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard| Beeld: Videostill