Olcay Gulsen had spijt van borstlift en ging opnieuw onder het mes

olcay borstlift

‘Mijn borsten waren een doorn in mijn oog’, aldus de zakenvrouw en presentatrice

Olcay Gulsen is natuurlijk een prachtige verschijning. Daar heeft ze onder andere een goede chirurg voor te danken, maar soms gaan ook operaties niet over rozen. Na vijf jaar besloot Olcay daarom haar borstlift ongedaan te maken.

De borstlift van Olcay

We willen allemaal wel eens wat aan onszelf laten veranderen, toch? Zo ook zakenvrouw en presentatrice Olcay Gulsen. Zij liet vijf jaar geleden een borstlift doen. “Ik wilde graag kleine, rechtopstaande borsten en als daar een lift voor nodig was, dan was dat maar zo”, schrijft ze in een openhartige column voor tijdschrift &C. Maar die ingreep verloopt niet volgens plan.

‘Het was helemaal mis’

Het idee was dus die ‘kleine, rechtopstaande borsten’. Maar daar blijkt na de operatie toch iets anders gebeurd te zijn. “In paniek vroeg ik aan de verpleegkundige welke maat borsten ik had gekregen. Ze stelde me gerust en gaf aan dat het opgezet was en dat mijn borsten waren ingepakt met dik verband. Het zou allemaal nog zakken.” Maar dat gebeurt dus niet, en zo loopt Gulsen jarenlang rond met een dubbel D-cup in plaats van de B-cup die ze op het oog had.

Huilen van geluk

Maar na vijf jaar is Gulsen het toch zat. Onlangs is ze daarom opnieuw onder het mes gegaan. “Ik kan wel huilen van geluk als de chirurg zegt dat ik mijn cup B kan terugkrijgen”, schrijft de presentatrice. Inmiddels heeft Gulsen de operatie alweer even achter de rug. Volgens de zakenvrouw is die goed gelukt: “Terwijl ik dit schrijf, kijk ik in de spiegel en ben ik blij dat ik heb doorgezet.”

Lees ook: Nieuwbakken moeder over borstvoeding: ‘Waarom praat niemand ooit over het zware, mentale aspect?’

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress