Zoveel verdient Mariah Carey jaarlijks aan haar kersthit ‘All I Want For Christmas’

Mariah

Wat ze echt voor kerst krijgt is een goed gevulde bankrekening

Het is pas écht december als je de eeuwige tophit van Mariah Carey op de radio hoort. Als je de eerste tonen van All I Want For Christmas hoort, herken je meteen welk nummer het is en kán je haast niet anders dan luid meebrullen. Het legendarisch lied is inmiddels alweer 25 jaar oud (ja, écht) maar nog altijd even relevant. En elk jaar verdient miss Carey er een hoop geld mee. 

Royalty’s
Wat zou Mariah elk jaar aan royalty’s binnenharken rond de kerstdagen? Nou, dat is een stuk meer dan dat je misschien denkt. Volgens de Daily Mail verdient de zangeres elk jaar maar liefst 445.000 euro met het nummer, puur omdat het zoveel op de radio, Spotify en Youtube wordt gedraaid. Dat is nog niet alles. Mariah geeft ook nog een paar keer per jaar speciale kerstoptredens waar ze zo’n 300.000 euro per show mee verdient. Al met al levert die kerstperiode Mariah dus elk jaar flink wat geld op!

Tommy Mottola
Wist je trouwens dat de Amerikaanse diva aanvankelijk helemaal geen kerstnummer op wilde nemen? Haar toenmalige echtgenoot en manager Tommy Mottola drong aan en ze ging overstag, een beslissing waar ze nu vast geen spijt van heeft. Tommy Mottola speelt ook nog een stiekem rolletje in de clip: hij is vermomd als de kerstman! Omdat ook wij geen genoeg kunnen krijgen van All I Want For Christmas hebben we voor het gemak de videoclip nog een keertje toegevoegd. Make my wish come trueeeee…… All I want for Christmas is you!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld videostill All I Want For Christmas