Oei… De ontwerper van de trouwjurk van Meghan Markle schijnt te zijn gelekt

Als we de roddels mogen geloven gaat deze ontwerper haar trouwjurk maken

Sinds Prins Harry en Meghan Markle hun verloving bekend maakten is de wereld in rep en roer en wordt er nergens anders meer over gepraat. Er worden zelfs weddenschappen afgesloten over de gastenlijst, over de bloemen en over wie de ontwerper van de bruidsjurk gaat worden. 

En door deze weddenschappen meent men nu te weten wie de ontwerper wordt.

Alexander McQueen

Je kunt het je bijna niet voorstellen of er wordt over gewed: wie er op de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle zullen komen, of er vuurwerk zal worden afgestoken en of het zal gaan regenen. Maar ook over de vraag wie de bruidsjurk zal gaan ontwerpen worden veel weddenschappen afgesloten. Goksite Betfair zegt nu bijna zeker te weten wie de mysterieuze ontwerper gaat zijn: volgens de goksite vindt er plotseling een sterke stijging van biedingen plaats op ontwerper Alexander McQueen.

Voorkennis

Opmerkelijk, want eerder stonden ontwerpers Ralph en Russo en Erdem op nummer één qua biedingen. Het leek er dan ook sterk op dat het één van die twee ontwerpers zou worden, maar sinds deze ochtend stijgen de biedingen op Alexander McQueen enorm. Volgens Betfair kan dit alleen zo zijn als iemand inside information heeft en dus handelt met voorkennis. Mocht het echt McQueen worden, dan treedt Meghan in de voetsporen van schoonzus Kate Middleton; in 2011 droeg zij ook een jurk van de ontwerper.

Lees ook: Het beste nieuws van vandaag: we zouden eigenlijk twee keer per dag moeten slapen

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Elle | Beeld: archief