Een onvergetelijke dag voor presentatrice Shelly Sterk

De zwangere Shelly Sterk werd enorm verrast door haar vriendinnen en familie

Al een tijdje geleden maakte presentatrice Shelly Sterk via Instagram bekend dat er een kleine op komst is. Inmiddels is haar zwangere buik al zeer aanwezig en houdt ze haar volgers via Instagram op de hoogte van haar zwangerschap. Zo ook afgelopen zondag, toen Shelly door haar vriendinnen en familie verrast werd met een babyshower!

“#inshock #zooooleuk“, aldus Shelly.

Babyshower

Op Instagram deelt Shelly een foto met haar moeder en zusje. Op de foto is duidelijk te zien dat het om een babyshower gaat, aangezien ze in haar handen een paar gouden ballonnen heeft die het woord ‘baby’ vormen. Shelly straalt in een zomers jurkje waarin haar prachtige zwangere buik goed te zien is.

‘Het was de bom’

Bij de foto schrijft Shelly een aantal dingen waaruit blijkt dat ze dit niet had verwacht. “Deze had ik ff niet zien aankomen! Surprise babyshower door de liefste vriendinnen en familie!”, schrijft Shelly. Op de volgende foto’s is haar hele vriendinnengroep te zien. Uit de stralende gezichten blijkt dat het een geslaagde babyshower was, vol met (alcoholvrije) cocktails, bellenblaas en ballonnen. Het geluk straalt van Shelly haar gezicht.

In verwachting

Shelly gaf vorig jaar het jawoord aan haar vriend Mark. Ze trouwden op een prachtige locatie in het plaatsje Assisi in Italië. Sinds begin april is de presentatrice in verwachting. Het geslacht van het kindje maakte ze onlangs via Instagram bekend. Het wordt een jongetje!

Lees ook: Gek op gin-tonic? Dan ga je dit nieuwe zomerdrankje heerlijk vinden!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mario Nap Fotografie