Zet maar in de agenda: Onze Jongens is binnenkort op Videoland te zien

Onze Jongens

Met wie wil jij deze film binnenkort kijken?

Ben je gek op Nederlandse films en heb je een abonnement op Videoland? Mooi, dan wacht je binnenkort wellicht een leuke verrassing op. Vanaf 12 juli kun je op de streamingservice namelijk genieten van de film Onze Jongens.

Meest bezochte Nederlandse film

Mannen die hun sixpacks tonen, daar leuk bij kunnen dansen en ook nog eens een leuk hoofd hebben: voor zo’n film willen we wel een uurtje of twee uittreken. We moeten lichamen van zowel mannen als vrouwen anno 2020 zeker niet objectiveren, maar kijken mag. Zeker als er ook nog eens een leuk verhaal omheen zit, wat bij Onze Jongens absoluut het geval is. Geen wonder dat de film toen hij uitkwam de meest bezochte Nederlandse film was.

Het verhaal

In Onze Jongens zien we hoe Jorrit terugkeert naar zijn oude werkgever en goede vriend Bas omdat hij hoopt werk te vinden. Bas geeft hem een baan in de bouw, maar erg rooskleurig ziet het er niet uit in deze sector. Jorrit merkt dat hij en zijn gespierde collega’s erg in de smaak vallen bij vrouwen en komt met een vindingrijk idee: ze gaan strippen.

Lees ook: Bettina Holwerda vertelt waarom ze nooit samen met Jim Bakkum zingt

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Onze Jongens