Hoe gaat het nu met de originele castleden van McLeod’s Daughters?

Aaron Jeffery (48)

Op IMDB is te lezen dat Aaron Jefferey de meeste afleveringen van McLeod’s Daughters op zijn naam heeft staan als Alex Ryan. Ook na de serie bleef hij acteren en was hij te zien in vele series. Net als co-acteur Rachael Carpani kreeg ook Aaron een relatie met iemand die in McLeod’s Daughters speelde. In 2010 kreeg hij een relatie met Zoe Naylor die de rol van Regan McLeod vertolkte. Ze kregen twee kinderen: een dochter en een zoon.

Myles Pollard (46)

Samen met Bridie Carter was Myles voor het laatst in 2006 te zien in McLeod’s Daughters. Ook hij bleef acteren en was daarna te zien in de bekende serie Home and Away. Hij was ook te zien in een aantal films, waaronder X-Men Origins.
In 2006 trouwde Myles met zijn jeugdliefde Brigitta Wuthe en in 2007 kregen ze een zoon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

12 years today with this smokin lady. Happy anniversary love of my life! MP #weddinganiversary #bestdayever #marriage

Een bericht gedeeld door Myles Pollard (@mylespollard) op

Jessica Napier (39)

Ze speelde de rol van Becky maar drie seizoenen, maar we weten nog goed wie de stoere Becky was. Ze was op 22-jarige leeftijd te zien in de serie, maar acteerde al als kind. Leuk feitje: Harry Ryan, de vader van Nick en Alex in McLeod’s Daughters, werd gespeeld door Marshall Napier, de vader van Jessica. Hoewel hun karakters in de serie beiden genoten van een stukje vlees, zijn zowel Jessica als haar vader vegetariër. Jessica trouwde met David Adler met wie ze een dochter kreeg. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodbye Uluru. #magnificent#uluru#beauty#stunning#natural#wonder#sunset#cloudy#tillnexttime

Een bericht gedeeld door Jessica Napier (@billcav) op

Sonia Todd (56)

Karakter Meg speelde de moederfiguur op Drover’s Run en zorgde dat de hardwerkende dames altijd een goede maaltijd kreeg. Als moeder van Jodi bekommerde ze zich soms echter iets te veel over haar dochter. Nadat actrice Sonia Todd McLeod’s Daughters verliet, speelde ze nog vier jaar in Home and Away, net als Myles Pollard. Myles en Sonia zijn overigens niet de enigen van de McLeod’s Daughters-cast die in de serie te zien waren. Voor Bridie in de serie te zien was, had ze ook een klein rolletje in Home and Away.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Set Meg #soniatodd with Suzie Warhurst make-up artist #mcleodsdaughters #droversrun #kingsfordhomesteade #australia #actors #series

Een bericht gedeeld door McLeod’s Daughters Backstage (@mcleodsbackstage) op

John Jarratt (66)

Veel van eerdergenoemde acteurs en actrices staan bekend om hun rol in McLeod’s Daughters, maar de meesten kennen John Jarratt niet als Terry, maar als Mick Taylor in Wolf Creek. John heeft zes kinderen met drie verschillende vrouwen. John trouwde maar liefst vier keer en is trad onlangs opnieuw in het huwelijk met zijn eerste vrouw. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Camping at seven mile beach with my 2 teenage sons. Australia is the best.#family#ocean#holidays

Een bericht gedeeld door John Jarratt (@realjohnjarratt) op

Marshall Napier

In 2006 vertrok Harry Ryan, gespeeld door Marshall Napier, uit de serie. Ook hij bleef na McLeod’s Daughters doorgaan met acteren en was nog in verscheidene grote films en series te zien. Hij heeft meerdere kinderen, waaronder Jessica Napier die Becky speelde in McLeod’s Daughters.

Pagina 2/2

Lees ook: Ah die goede oude tijd: de castleden van Dawson’s Creek voor het eerst weer bij elkaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: IMDB, Mama Mia | Beeld: Videostill McLeod’s Daughters