Ken je Otje uit de populaire kinderserie nog? Zo ziet ze er nu uit!

Otje

Herken jij haar meteen?

“Otje, ik ben Otje. En mijn vader die heet Tos. We hebben geen papieren, daarom zijn we steeds de klos.” We kunnen het liedje van de populaire kinderserie nog woord voor woord meezingen. We zaten gekluisterd aan de buis als de serie op televisie was en hoopten dat het Tos zou lukken om een baan te krijgen. Hoe gaat het nu met de actrice die de rol van Otje voor haar rekening mocht nemen?

Geweldige tijd

Anne Rats was pas negen jaar jong toen ze in Otje ging spelen. Ze is nog steeds met veel liefde bezig met acteren en denkt met veel liefde terug aan de tijd dat ze in de kinderserie mocht spelen. “Het was in één woord geweldig”, vertelt ze in de rubriek Kindersterren aan LINDAnieuws. “Een enorm avontuur. De sfeer op de set was altijd goed en ongelooflijk ontspannen.”

Na de kinderserie

Na Otje maakte Anne haar school af en ging ze naar de Toneelschool in Amsterdam. Toen ze haar opleiding afrondde werd ze freelance actrice bij onder meer Kwatta Jeugdtheater en Het Laagland. De actrice heeft niet stil gezeten en speelde onder andere in series en films als Flikken Maastricht, Danni Lowonski en het Sinterklaasjournaal. Ook vult ze haar dagen als artistiek leider van De Stokerij, het nieuwe stadstheatergezelschap van Schiedam.

Bekijk hieronder hoe Anne er nu uitziet.

Lees ook: Deze films zijn nieuw op Netflix en je mag ze absoluut niet missen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lindanieuws | Beeld: vidostill Otje