De oudste zoon van Trijntje Oosterhuis ziet er nu zo uit

Haar oudste zoon mocht deze week 14 kaarsjes uitblazen

Trijntje Oosterhuis is misschien wel een van de bekendste zangeressen van Nederland. Niet alleen heeft ze een glansrijke carrière in de muziekindustrie, ook heeft ze een fijn gezinsleven. En ook dit wordt eens in de zoveel tijd door de zangeres gedeeld op social media. Zo mocht haar oudste zoon, Jonas deze week viertien kaarsjes uitblazen!

De zoon van Trijntje Oosterhuis werd door haar flink in het zonnetje gezet op Instagram.

Oudste zoon

Afgelopen maandag plaatste Trijntje Oosterhuis een lieve fotocollage van haar oudste zoon op haar Instagram-account. Bij de foto schreef de zangeres: “Al viertien jaar lang is het elke dag feest omdat jij de wereld zo veel mooier maakt door je zelf te zijn! De oudste van 4 broertjes en 1 zusje. Altijd onweerstaanbaar geduldig en lief! We houden van je lieverd! Maak er een mooie dag van.”

Familie Trijntje Oosterhuis

Trijntje heeft in totaal drie kinderen. Haar twee oudere zoons heeft ze gekregen samen met Sander van den Eeden. Ze scheidde in 2012 van Sander. Haar oudste zoon heet Jonas Jonathan van den Eeden en een jaar later werd Marijn Benjamin van den Eeden geboren. Inmiddels is de zangeres weer gelukkig in de liefde samen met Alvin Lewis. In december 2015 kreeg ze samen met hem een dochtertje genaamd Maël Joni Ronde. Alvin heeft zelf ook al een zoon uit een eerdere relatie, daarom zette de zangeres bij de gedeelde foto dat Jonas de oudste van vier broertjes en één zusje is.

Lees ook: Scholen slaan alarm: zelfmoordspel ‘Momo challenge’ rukt op in Nederland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram, Flair | Beeld: videostill, YouTube