Paardenmeisjes opgelet: de koningin heeft een droomvacature voor je

De koningin is op zoek naar iemand die voor de paarden op Buckingham Palace wil zorgen

Gek op paarden, het Britse koningshuis én Engeland? Dan heeft de koningin een uiterst interessante baan voor je in de aanbieding. Her Majesty zoekt namelijk iemand (man, vrouw, het maakt allemaal niet uit) die voor de paarden op Buckingham Palace wil zorgen.

The Royal Household wil zich graag uitbreiden met een ‘Liveried Helper’.

De functie

Klinkt heel chic natuurlijk, zo’n Liveried Helper, maar wat ga je dan precies doen? In de vacature is te lezen dat je verantwoordlijk bent voor de dagelijkse zorg voor de paarden bij the Royal Mews. Ook train je de paarden zodat ze klaar zijn voor hun desbetreffende rol tijdens ceremoniële activiteiten. Daarnaast zorg je er ook voor dat de stallen altijd schoon zijn en dat de zadels en tuigen er spic en span uitzien.   

Arbeidsvoorwaarden

Ben je helemaal enthousiast en zie je de vacature wel zitten? Dan wil je natuurlijk ook weten hoeveel er dan maandelijks op je rekening wordt bijgeschreven. Met de fulltime baan verdien je 22,400 pond per jaar, wat neerkomt op 25,190 euro per jaar, oftewel: 2100 euro per maand. Ook krijg je 33 vakantiedagen, waar de standaard vrije feestdagen al wel bij in zitten. Solliciteren kan tot 10 oktober.

Lees ook: Waarom deze blauwe jumpsuit van koningin Máxima dit najaar niet mag ontbreken in je kledingkast

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Royal Household | Beeld: Unsplash, Videostill YouTube The Royal Family