Dit is de parfum die Kate Middleton droeg op haar trouwdag

De parfum wordt al door veel bruiden gedragen op hun grote dag

Je trouwdag is naar verluidt de mooiste dag van je leven, dus daar hoort ook een heerlijk parfum bij. Kate Middleton droeg een oogverblindende jurk, haar haar zat prachtig en blijkbaar rook ook haar parfum heerlijk. Welke dit was? Wij vertellen het je. 

Kate Middleton en haar schoonzus Meghan Markle blijken dezelfde smaak in geuren te hebben.

Geliefde geur

Kate Middleton en haar schoonzus Meghan Markle hebben al gemeen dat ze beiden een zwak hebben voor een royalty, maar nu blijkt ook nog eens dat de dames beiden houden van het Britse Merk Jo Malone. Dit merk blijkt verantwoordelijk te zijn voor de favoriete geur van Meghan Markle en Kate is gek op de geurkaarsen. Ondanks het feit dat het merk zo geliefd bij Kate is, droeg ze geen parfum van Jo Malone op haar grote dag.

De trouwdag

De hele zaal van de Londense trouwlocatie van Westminister Abbey scheen naar een specifieke geur te ruiken op de trouwdag van Kate Middleton en prins William. Clarence House bevestigde dat Kate destijds White Gardenia Petals van het merk Illumium droeg op de dag dat ze naar het altaar liep. Sinds bekend werd dat het om deze geur ging, dragen veel bruiden deze geur op hun grote dag. Helaas is het parfum door de populariteit momenteel erg lastig te verkrijgen.

Lees ook: Prins William maakt in het openbaar een grapje over Kate Middleton

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill