Zo zien de partners van de meiden van OG3NE eruit

Alle drie zijn ze al jaren gelukkig met hun vriend

Amy deed onlangs uit de doeken dat ze voor het eerst samenwoont. Zij en haar vriend wonen naar eigen zeggen in een mooi huis in Den Bosch. Inmiddels zijn alle drie de zussen gesetteld en al jaren samen met hun vriendjes. Maar wie zijn de partners van Lisa, Amy en Shelley? Wij zochten het voor je uit.

Wat een mooie stellen!

Amy en Stan

Amy leerde haar grote liefde kennen via werk. Stan Jansen werkte mee aan de theatershow van de zusjes. Inmiddels zijn de twee al drie jaar samen en zetten ze onlangs een grote stap in hun relatie. Amy kondigde in april trots aan dat ze ging samenwonen met Stan. Inmiddels hebben de twee hun intrede in het huis gedaan en wonen ze samen in Den Bosch. Amy is helemaal in haar nopjes dat ze haar vriend nu een stuk vaker ziet. “We waren steeds aan het pendelen tussen elkaars huizen. Dat kostte zoveel tijd. Nu zijn we lekker bij elkaar als we thuiskomen”, deelde ze onlangs met De Telegraaf. Volgens Stans Facebookpagina heeft hij ICT gestudeerd en studeert hij momenteel Sound & Vision aan ROC Tilburg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Off we go✌🏻✈️

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday to myself 🎉🥂🍻#23 #birthday

Een bericht gedeeld door Stan jansen (@jansen.stan96) op

Shelley en Rory

Shelley heeft al drie jaar een relatie met Rory Kievit. Op 14 juli vierden de tortelduifjes hun jubileum. ‘I love you to the moon and back’, schreef Rory voor de gelegenheid op Instagram. Rory is geen onbekende in de muziekwereld. Zo schreef hij samen met Rick Vol het songfestivalnummer Lights and Shadows. Bovendien werkt hij als gitarist en mocht hij samenwerken met artiesten als Jeroen van der Boom, Mr. Probz en Jennie Lena. Onlangs stond Rory op de planken naast Glennis Grace tijdens haar Whitney Houston Tribute.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Those sunday mornings❤️☀️

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I love you to the moon and back.. Happy 3 year anniversary to us!❤️ @shelleyog3neofficial

Een bericht gedeeld door RORY (@rorydekievit) op

Lisa en Ergin

Lisa is al vijf jaar samen met haar grote liefde Ergin Arslanbas. De twee wonen sinds 2017 samen. Onlangs zette Lisa Ergin in het zonnetje om hun jubileum te vieren: ‘Wat vliegen de jaren toch voorbij. Love you more than ever’, schreef ze op Instagram. Ergin is niet bekend in de muziekwereld, maar zit zeker niet stil. Ergin verdient zijn boterham met zijn YouTube-kanaal Achterklap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Best way to spend sundays; With the sweetest ♥️

Een bericht gedeeld door Ergin Arslanbas • エールジン (@achterklapergin) op

Lees ook: OG3NE openhartig over relatie vader: ‘Het was in het begin allemaal wennen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Show, RTL Boulevard, Weekend, Sterren op TV | Beeld: Videostill