Patty Brard noemt leven zonder alcohol ‘de beste beslissing ooit’ 

patty brard

De presentatrice is inmiddels vier jaar alcoholvrij 

Vier jaar geleden besloot Patty Brard (65) te stoppen met drinken. Op Instagram vertelt de realityster dat ze nog steeds heel blij is met deze keuze. Ze noemt het zelfs ‘de beste beslissing ooit’. Zou jij een alcoholvrij leven kunnen leiden?

Veel gebracht

“Weet je, iedereen moet het lekker voor zichzelf uitmaken”, begint Patty. “Ik kan alleen maar zeggen dat geen alcohol mij heel veel gebracht heeft!” De voormalig LUV-zangeres drinkt tegenwoordig alleen nog een glaasje 0.0 bubbels ‘zonder trubbels’: “maar dat is dan ook alles.” 

Beste beslissing ooit 

“Dit wordt mijn vierde jaar alcoholvrij,” gaat Patty verder, “en dat is de allerbeste beslissing ooit geweest!” Begin 2018 kreeg de presentatrice een gastric bypass, waarna ze veertig kilo afviel. Voor de ingreep begon Brard al aan een gezondere levensstijl. Alcohol vermijden is daar dus een succesvol onderdeel van. 

Positieve reacties

Onder de foto van een stralende Patty stromen de complimenten binnen. “Super goed van je. Bewijs van doorzettingsvermogen en een sterke vrouw”, schrijft een volger. “Respect voor je Patty”, laat een ander achter. Naast positieve reacties en veel respect, zijn er ook mensen die zich herkennen: “Al zeven jaar gestopt en dat voelt veel beter, aanrader voor iedereen!” 

Lees ook: Patty Brard openhartig over mentale gezondheid: ‘Waarom moest ik nou ineens huilen?’

Bron: Instagram Patty Brard, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress Patrick van Emst