Patty Brard overladen met complimenten om haar prachtige voorkomen

Hier zetten we ons petje voor af

Dat Patty Brard haar streefgewicht heeft behaald moge duidelijk zijn. De presentatrice deelt regelmatig een kiekje van haarzelf op Instagram om haar volgers op de hoogte te houden van haar strijd tegen de kilo’s. Zowel de fans van Patty als zij zelf zijn trots op haar transformatie. Zo werd de 63-jarige onlangs overspoeld met complimenten.

Zo wordt geprezen om haar figuur.

Roer omgooien

Patty Brard besloot begin januari 2018 om het roer drastisch om te gooien toen ze een getal op de weegschaal zag dat haar niet beviel. “Ik woog die dag 97.9 kilo. Ik schrok me dood en dacht: nu is het klaar.” Ze onderging een gastric bypass en lette beter op haar voeding. Met succes. Zo lukte het Patty om weer onder de 70 kilo te wegen en voelt ze zich positiever dan ooit.

Complimentenregen

De presentatrice plaatste gisteren een kiekje op Instagram om haar outfit te showen. Patty straalt op de foto en dat is haar volgers ook opgevallen. Zo krijgt ze complimenten over haar hele voorkomen. Zo zegt iemand: “Wat een geweldige blouse. Fijn dat je jezelf zo goed voelt. Het is mooi te zien hoe je straalt”, en zegt weer een ander: “Wat zie je er geweldig uit. Je straalt gewoon. Je hebt er hard voor gewerkt.” Ook vindt iemand dat ze niet alleen de kilo’s terug draaide, maar ook de jaren.

Bekijk de foto hieronder.

 

Lees ook: Degenen met dit sterrenbeeld zijn het meest loyaal in een relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Patty Brard | Beeld: videostill