Patty Brard gaat dit populaire tv-programma presenteren


Daarmee neemt Patty Brard het stokje over van Gordon

Gisteravond maakte de 63-jarige presentatrice en tv-persoonlijkheid Patty Brard in RTL Boulevard bekend dat ze voortaan het tv-programma Hotter than my Daughter gaat presenteren. Hiermee neemt ze het stokje over van niemand minder dan Gordon. 

Ze gaat het programma nieuw leven inblazen.

SBS6

Vorig jaar werd Patty Brard nogal ruw aan de kant gezet door SBS6. Volgens Patty was het omdat ze te oud is en dat ze jongere gezichten op de tv willen zien. Gelukkig biedt RTL haar wel een podium door haar te vragen voor het populaire programma Hotter than my Daughter.

Vernieuwing

Patty Brard hielp eerder al jonge (tiener)moeders in het BNN-programma Vier handen op één buik. Nu stapt ze over naar RTL om het programma Hotter than my Daughter te presenteren. “Ik ben gevraagd of ik het format nieuw leven in wil blazen”, aldus Patty. Omdat RTL heeft gezien hoe Patty met jonge moeders omgaat, vragen ze haar om het programma iets serieuzer te maken.

Gordon

Het is de bedoeling dat Hotter than my Daughter een iets andere en serieuzere insteek krijgt. Ook zegt Patty dat ze het natuurlijk helemaal niet zoals Gordon kán doen. Patty vertelt dat ze al een tijd fan is van het programma en ze is heel benieuwd naar de verhalen achter de dames die op worden gegeven. Ook mogen bij Patty moeders hun dochters opgeven in plaats van alleen andersom. Daarmee wil Patty iets dieper ingaan op de psychologie.

Felicitaties

Gordon is dolblij dat Patty ‘zijn’ programma overneemt. Hij vindt het een goed idee en wenst Patty heel veel succes. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd hoe ze het gaan doen en gaan ook sowieso weer kijken.

Lees ook: Ha! Mensen die in deze maand zijn geboren zijn slimmer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard