Deze mensen kunnen de peetouders worden van het kindje van Meghan en Harry

Wie denk jij dat deze eer krijgt?

Het Britse koningshuis levert geen half werk. Zo blijkt wel uit het aantal peetouders dat een koninklijke telg heeft. Zo heeft prins Louis 6 peetouders, prinses charlotte 5 en is prins George met maar liefst 7 peetouders gezegend. Grote kans dat het eerste kindje van Meghan en prins Harry ook meerdere peetouders krijgt. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke mensen zich in de toekomst wellicht de peetouders van de mini Sussex mogen noemen.

Dit kunnen de peetouders worden.

Kate en William worden het niet

Hoewel prins Harry erg hecht is met zijn oudere broer William, wordt hij naar verluidt niet de peetvader van Harry’s eerste kindje. Ook Kate Middleton wordt naar alle waarschijnlijkheid niet de peetmoeder van de baby en dat heeft niets te maken met de zogenaamde ruzie tussen Kate en Meghan. Broers en zussen (en hun geliefden) worden in het Britse koningshuis vaak niet gekozen als peetouders. Prins Harry is bijvoorbeeld niet de peetvader van de prinsen George en Louis en prinses Charlotte. Dit heeft er simpelweg mee te maken dat een broer of zus en diens partner toch wel een rol in het leven van het kindje gaan spelen.

Meerdere peetouders

Wie worden het dan wel? De onderstaande mensen zouden het weleens kunnen worden. Als prins Harry en Meghan zich aan de traditie houden, zou het kindje weleens vijf tot acht peetouders kunnen krijgen.

George en Amal Clooney

De internationale juriste Amal en acteur George zijn goede vrienden van Meghan en Harry. Naar verluidt brachten de hertog en hertogin zelfs een paar dagen van hun huwelijksreis door bij de Clooneys. Zo zouden Harry en Meghan drie nachten hebben doorgebracht in Italië, bij een vakantiehuis van de Clooneys. Daar hadden ze ook het genoegen om de tweeling van George en Amal te ontmoeten.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tsé quand t’es winner dans vie! 😜🤩😍 #royalwedding #georgeandamal

Een bericht gedeeld door Mahée Paiement (@maheepaiement) op

Serena Williams

Meghan is al jaren goed bevriend met tennisster Serena Williams. Tevens zouden de twee de afgelopen maanden alleen maar hechter zijn geworden. Zo vertelde Serena vorig jaar aan een Australische televisiezender dat de twee elke dag contact hebben. “We smsen elke elke ochtend.”

 

Jessica en Ben Mulroney

Iemand anders met wie Meghan al jaren bevriend is, is modeontwerper Jessica Mulroney. Ook zou Jessica achter de schermen veel hebben gedaan voor de bruiloft van Meghan en waren haar kinderen ook als bruidsjonkers en -meisjes te gast op de bruiloft. In de onderstaande video is te zien dat het tweetal op zoek gaat naar een trouwjurk voor Rachel Zane, het personage dat Meghan Markle speelde in de serie Suits. 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tell us what style of #weddingdress do you think #MeghanMarkle will wear? @hellocanadamag @jessicamulroney @meghanmarkle

Een bericht gedeeld door Kleinfeld Hudson’s Bay (@kleinfeldcanada) op

Benita Litt

We borduren nog even verder op de vrienden van Meghan. Benita Litt is een van Meghans jeugdvriendinnen. De twee spelen nog steeds grote rollen in elkaars leven. Zo is Meghan de peetmoeder van Benita’s dochters Remi en Ryan, die ook haar bruidsmeisjes waren. Op de onderstaande foto is Meghan te zien met haar peetdochter.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2